Neler Yeni

Erkekte büyük kalça sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Çakar
dışarıdan hele hele üst vücuttan asla kilolu durmuyorum göbeğim veya meme sarkıklığım yok sadece üst bacaklarım (diz ve bel arası) ama özellikle en çok kalçam ve biraz basenlerim
kalçamın büyüklüğü önden çok kötü durmuyo ama arkaya doğru acayip çıkık biraz yuvarlak bazı forumlarda gördüm yok avantajdır vs erkekte güzel duruyomuş kızlar beğeniyormuş ben böyle avantaj istemiyorum beyler küçüklüğümden beri bu durum böyle sanırım biraz genetik ama vallahi bezdirdi yazın hiç bir tişört olmuyor tüm seneyi önü açık hırkalar montlarla geçirmek zorunda kalıyorum ben kuru g*t olmak istiyorum hiç bir ortama girdiğimde özgüvenim olmuyor hep sıfır arkadaş ortamında da dalga konusu bunu nasıl geçirebilirim yakında spor salonuna yazılacağım hangi haraketleri yapmam lazım

Rufo

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spor salonuna yazılman hem düzen getirir hemde salon hocalarından ekstra yardım proğram da alabilirsin

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
Şöyle şeylere inanmayın bilimsel olarak bölgesel yağ yakımı yoktur genetik olarak vücudunuz yağı belli bir yere depolar yağ oranınızı düşürün karb kesin bu kadar.

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Attila Timur
haftanın 3-4 günü full body 1 gün aralıklarla + günlük hafif tempo 30 dakika yürüyüş ilk etapta iyi gelir vücut toplarla kendini ama yemene dikkat etmen lazım. yaktığından fazla kalori alma ki yağdan gitsin

Rufo

80+
Şöyle şeylere inanmayın bilimsel olarak bölgesel yağ yakımı yoktur genetik olarak vücudunuz yağı belli bir yere depolar yağ oranınızı düşürün karb kesin bu kadar.
Sporun amacı da bu değil midir? Doğru beslenme ve bölgesel antremanlar yapmadan nasıl olacak.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
biraz kilo versen güzel olur

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spor salonuna yazılman hem düzen getirir hemde salon hocalarından ekstra yardım proğram da alabilirsin
bolgesel yag yakimi diye bir sey olmadığı icin bu arkadasimiz bunu yaparsa ve kalori acigi da olmazsa kalcalari kuculmek yerine buyuyebilir

Oncelikle benim de kalca kismim genis ve vucudum yagin buyuk cogunlugunu bacaklarimda belimde ve kalcamda depoluyor.
Tavsiyem oncelikle güzel bir diyete girip antrenman ve cardio esliginde yaglarindan kurtulman. Yag oranin guzel bi seviyeye indikten sonra zaten kalcan da oldukca kuculmus olur. Daha da az dikkat cekici hale gelmesi icin sirtini buyutmeni oneririm.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Sporun amacı da bu değil midir? Doğru beslenme ve bölgesel antremanlar yapmadan nasıl olacak.
bolgesel antrenmanlar o bolgedeki kasi gelistirmek icindir. Yag yakmak istiyorsak kosu, yuruyus, ip atlama gibi nabzimizi yukseltip vucudu yag yakmaya iten egzersizlere yönelmemiz gerekir. Yaglar yakilirken vucudun her bölgesinden yakilir.

Rufo

80+
bolgesel antrenmanlar o bolgedeki kasi gelistirmek icindir. Yag yakmak istiyorsak kosu, yuruyus, ip atlama gibi nabzimizi yukseltip vucudu yag yakmaya iten egzersizlere yönelmemiz gerekir. Yaglar yakilirken vucudun her bölgesinden yakilir.
Kas geliştirmeden direk verirse bu sefer kalca salmaz mı kendini. Bir yola giriliyorsa beslenme kardiyor egzersiz hepsini bir arada yapmasa mı :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dışarıdan hele hele üst vücuttan asla kilolu durmuyorum göbeğim veya meme sarkıklığım yok sadece üst bacaklarım (diz ve bel arası) ama özellikle en çok kalçam ve biraz basenlerim
kalçamın büyüklüğü önden çok kötü durmuyo ama arkaya doğru acayip çıkık biraz yuvarlak bazı forumlarda gördüm yok avantajdır vs erkekte güzel duruyomuş kızlar beğeniyormuş ben böyle avantaj istemiyorum beyler küçüklüğümden beri bu durum böyle sanırım biraz genetik ama vallahi bezdirdi yazın hiç bir tişört olmuyor tüm seneyi önü açık hırkalar montlarla geçirmek zorunda kalıyorum ben kuru g*t olmak istiyorum hiç bir ortama girdiğimde özgüvenim olmuyor hep sıfır arkadaş ortamında da dalga konusu bunu nasıl geçirebilirim yakında spor salonuna yazılacağım hangi haraketleri yapmam lazım
O ... ile yaşamaya alışacaksın. Genetik. İstediğin kadar kiloda versen içerideki kemik yapından dolayı yine diğer bölgelerine göre kalın ve büyük duracak. Ondan nefret etmek yerine onunla uzlaş. Çünkü nereye gidersen git peşini asla bırakmayacak.

Top Bottom