🔥İndirim 20LT Soğuk Sıkım Yağ 2110₺🔥%64 İndirim

şimdi akıl var mantık var, en dandik zeytinin kilosu bile 50tl, 1 kilo zeytinden ortalama 200ml zeytinyağı alırsın, yani en az 5 kilo zeytin kullanacaksın ki 1 litre üret, o da 250 lira yapıyor, fabrika bunu daha ucuzdan 30 liradan vs alsa bile 150 lira sadece ham madde maaliyeti var, fabrikası işçisi maaşları elektriği falan içinde değil, ayrıca paketleme ve lojistik maaliyetleri de içinde değil, kısacası günümüzde 400 liranın altına satılan hiçbir zeytin yağı gerçek değildir, marketlerdekilerden bile şüpheliyim çünkü 200-250 liraya satıyorlar litresini.. imkanı yok gibi yada çürük atık zeytin kullanıyorlar

Ben kendim bursada zeytinciyim fabrikalar veya sıkım yerleri öyle dediğiniz gibi ucuza alamıyor.
Türkiyenin en köklü zeytin yağı firmalarından biri geçen gün yağlık zeytinin kilosunu 50 lira yaptı ve bu sene hasat zamanı çok yağışlı gittiği için en düşük 5 kilo zeytinden 1 litre zeytin yağı alabilirsiniz buda 250 lira sadece zeytin.
Şuan sıktırma maliyeti 1 kilo zeytin 4 tl 5 kilo zeytinde 20 lirada bu
İşin içine tenekede girdimi fiyatlar uçuyor 5 litrelik teneke en son 18 liraydı
Ben şuan zeytinyağının litresine 400 lira diyorum bir kez alan birdaha başka yerden alamıyor zaten

Size tavsiyem imkanınız var ise zeytin alıp kendiniz sıktırmanız yoksa marketlerde satılan 1-2 markadan başkasına güvenilmesi imkansız çoğu zeytinyağı değil

şimdi akıl var mantık var, en dandik zeytinin kilosu bile 50tl, 1 kilo zeytinden ortalama 200ml zeytinyağı alırsın, yani en az 5 kilo zeytin kullanacaksın ki 1 litre üret, o da 250 lira yapıyor, fabrika bunu daha ucuzdan 30 liradan vs alsa bile 150 lira sadece ham madde maaliyeti var, fabrikası işçisi maaşları elektriği falan içinde değil, ayrıca paketleme ve lojistik maaliyetleri de içinde değil, kısacası günümüzde 400 liranın altına satılan hiçbir zeytin yağı gerçek değildir, marketlerdekilerden bile şüpheliyim çünkü 200-250 liraya satıyorlar litresini.. imkanı yok gibi yada çürük atık zeytin kullanıyorlar
Sana söyle söyleyeyim biz gidip zeytini sıktırıp aldıktan sonra posası fabrikaya kalıyor fabrika daha sonra o posayı tekrar sıkıyor iyice suzuyolar ve ortaya aroması olmayan tadı lezzeti kalmamış kokusuz acık renk tortusuz zeytinyağı çıkıyor işte bunu ucuza satıyorlar millette bunu gercek zeytinyagi sanıp alıyor sonra bizdekinden yiyince bu çok kokuyo tadı acı dibinde tortu var ben bunu yiyemem vs git ayçiçek yağı al ye aynı şey
Kısaca pelet yapılması gereken atıktan kalan yağı çıkarıp satıyorlar

20 litrelik zeytinyağının 2110₺ olması imkansızdı. Zaten satıcı ürünü iptal etti, çok da tartışmaya gerek yok. Hatalı fiyatlandırma yapılmıştı sonuçta.​

Gidin tarım krediden 5 litre 1100 liraydı oradan alın. Edremit yöresi. Bizim Asosda litresi minimum 300 liraydı bir ay önce ki en iyi yağlar Kaz dağları bölgesinden geliyor. Litresi 100 liraya anca karışım yağ alırsınız.

Kardeş ben alıyorum 399 TL gayette güzel inanıp inanilmayacak bişey yok bunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelden yaz
Çalan o paraya vermez ama sana afiyet olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye