x_mustafa.49
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Merhaba arkadaşlar 750w PSU almak istiyorum sizce deepcool mu tercih etmeliyim yoksa thermaltake mi ?
Fiyat model nedir hocam? Sadece markaya göre karar verilmez hiç bir zaman.Merhaba arkadaşlar 750w PSU almak istiyorum sizce deepcool mu tercih etmeliyim yoksa thermaltake mi ?
Fiyat model nedir hocam? Sadece markaya göre karar verilmez hiç bir zaman.
Deepcool daha uygun fiyatlı bir tercih olur hocam, daha iyi PSU'lar önerecek arkadaş yoksa Deepcool gayet iyi bir seçim.THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 750W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
DeepCool 750W PK750D 80+ Bronze Güç Kaynağı
DeepCool 750W PK750D 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam daha fazla bütçe yükseltmek istemiyorum açıkçası. Kasa satın almam gerek.Deepcool daha uygun fiyatlı bir tercih olur hocam, daha iyi PSU'lar önerecek arkadaş yoksa Deepcool gayet iyi bir seçim.
Deepcool gayet ekonomik bence hocam.Hocam daha fazla bütçe yükseltmek istemiyorum açıkçası. Kasa satın almam gerek.
Stok yok.Bence bunu almalısın![]()
GIGABYTE P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanli PSU | ITOPYA
GIGABYTE P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile GP-P750GM ITOPYA'dawww.itopya.com
Şunlardan birine bak bence. Ben birinde teşhir ürünü bulmuştum sıfır rm850x 80 plus Gold full modülerMerhaba arkadaşlar 750w PSU almak istiyorum sizce deepcool mu tercih etmeliyim yoksa thermaltake mi ?