Windows 7 etkinleştirme

Gta vice

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
Windows 7 yi videolardaki programlarla etkinleştireceğim ama kespersky virüs olarak görüp siliyor virüs vardır diye korkuyorum ben sizce etkinleştirim mi veya sizin önerdiğiniz başka bir yol var mı?

Windows 7 yi videolardaki programlarla etkinleştireceğim ama kespersky virüs olarak görüp siliyor virüs vardır diye korkuyorum ben sizce etkinleştirim mi veya sizin önerdiğiniz başka bir yol var mı?
Korsan olarak etkinleştirmeye çalışıyorsun. Forum olarak önermiyoruz ve desteklemiyoruz. 10-15 liraya OEM key al öyle etkinleştir. Lazımbana sitesinden yada Gittigidiyor'dan alabilirsin.

Ben 4 tl ye win10 pro aldım biraz araştır ucuza orijinal al

Korsan olarak etkinleştirmeye çalışıyorsun. Forum olarak önermiyoruz. 10-15 liraya OEM key al öyle etkinleştir. Lazımbana sitesinden yada Gittigidiyor'dan alabilirsin.
.
Rarı taradıktan sonra 2 nesne işlenemdi dedi bende sil tuşuna basıtım şuan virüs var mıdır kasma vs yok hızlı tarama yaptım virüs bulmadı.

.
Rarı taradıktan sonra 2 nesne işlenemdi dedi bende sil tuşuna basıtım şuan virüs var mıdır kasma vs yok hızlı tarama yaptım virüs bulmadı.
Aslında dosya virüslü değil. Ama desteklemiyoruz. Kısaca virüs bulaşmadi korkma.

Geri