iphone 15 almak istiyorum fakat ekranın 60hz olması içimde bir sıkıntı yarattı. Yıllardır kullandığım j8'den geçeceğim bu yüzden en iyisi olsun istiyorum. Telefonda hz gerçekten önemli mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
j8 den gececegin için devrim yaşarsın ama iphone yerine samsung kaliteli bi telefonda alabilirsin bütcen el veriyorsa iphone 15 almak iyi bi karariphone 15 almak istiyorum fakat ekranın 60hz olması içimde bir sıkıntı yarattı. Yıllardır kullandığım j8'den geçeceğim bu yüzden en iyisi olsun istiyorum. Telefonda hz gerçekten önemli mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Telefonda oyun çok oynamıyorum sadece uzun yıllar kullanmak istiyorum j8 gibi 60hz problem bi sizce?j8 den gececegin için devrim yaşarsın ama iphone yerine samsung kaliteli bi telefonda alabilirsin bütcen el veriyorsa iphone 15 almak iyi bi karar
Hocam şubatta çıkması bekleniyor fakat fiyat bilgisi kesin değil ama 50-60 civarı tahmin ediliyordu seneye ne olacağı belli değil o yüzden s24'ten vazgeçtim.S24 ultra bekle
Knk bekle bence pişman olmazsın telefon canavar gibi olcakTelefonda oyun çok oynamıyorum sadece uzun yıllar kullanmak istiyorum j8 gibi 60hz problem bi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şubatta çıkması bekleniyor fakat fiyat bilgisi kesin değil ama 50-60 civarı tahmin ediliyordu seneye ne olacağı belli değil o yüzden s24'ten vazgeçtim.
Bence de telefon çok iyi çıkacak ama benim telefon gitti gidecek yani 1 ay bile bekleyemem çok iyi çıkarsa zaten 15i satıp s24e geçerimKnk bekle bence pişman olmazsın telefon canavar gibi olcak
uzun yıllar kullanmak istiyorsan iphone almalısın iphone 15 5 yıl güncelleme destegi var kafadan 7 yıl idare eder iPhone 6s gibi.Telefonda oyun çok oynamıyorum sadece uzun yıllar kullanmak istiyorum j8 gibi 60hz problem bi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şubatta çıkması bekleniyor fakat fiyat bilgisi kesin değil ama 50-60 civarı tahmin ediliyordu seneye ne olacağı belli değil o yüzden s24'ten vazgeçtim.