iphone 15 almak mantıklı mı ?

Arusttt

80+
Reaksiyon skoru
121
iphone 15 almak istiyorum fakat ekranın 60hz olması içimde bir sıkıntı yarattı. Yıllardır kullandığım j8'den geçeceğim bu yüzden en iyisi olsun istiyorum. Telefonda hz gerçekten önemli mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Değmez illa ip istiosan 13 al daha iyi

s23 ultra al

iphone 15 almak istiyorum fakat ekranın 60hz olması içimde bir sıkıntı yarattı. Yıllardır kullandığım j8'den geçeceğim bu yüzden en iyisi olsun istiyorum. Telefonda hz gerçekten önemli mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
j8 den gececegin için devrim yaşarsın ama iphone yerine samsung kaliteli bi telefonda alabilirsin bütcen el veriyorsa iphone 15 almak iyi bi karar

j8 den gececegin için devrim yaşarsın ama iphone yerine samsung kaliteli bi telefonda alabilirsin bütcen el veriyorsa iphone 15 almak iyi bi karar
Telefonda oyun çok oynamıyorum sadece uzun yıllar kullanmak istiyorum j8 gibi 60hz problem bi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 ultra bekle
Hocam şubatta çıkması bekleniyor fakat fiyat bilgisi kesin değil ama 50-60 civarı tahmin ediliyordu seneye ne olacağı belli değil o yüzden s24'ten vazgeçtim.

Telefonda oyun çok oynamıyorum sadece uzun yıllar kullanmak istiyorum j8 gibi 60hz problem bi sizce?

Hocam şubatta çıkması bekleniyor fakat fiyat bilgisi kesin değil ama 50-60 civarı tahmin ediliyordu seneye ne olacağı belli değil o yüzden s24'ten vazgeçtim.
Knk bekle bence pişman olmazsın telefon canavar gibi olcak

uzun yıllar kullanmak istiyorsan iphone almalısın iphone 15 5 yıl güncelleme destegi var kafadan 7 yıl idare eder iPhone 6s gibi.

Mantıklı kardeşim 50 bin lira verip 60 hz telefon kullanmak gayet mantıklı sonucta iphone 15 boru değil.

HZ önemli ama J8'den geçen biri için 15 çok akıcı olacak zaten. Uzun yıllar sorunsuz kullanım için mantıklı.

YD 14 Pro almanı tavsiye ederim.

Aldım kullanıyorum, bence mantıklı.

Geri