aliii yasin
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Biligayar boştayken çok fazla ısınıyor bu şekil bir türlü sorunu anlamadım oyunlara girdiğimde ise direk 102 103 oluyor
Alıntıyı görüntüle
Biligayar boştayken çok fazla ısınıyor bu şekil bir türlü sorunu anlamadım oyunlara girdiğimde ise direk 102 103 oluyor
teşekür ederimSoğutman yok heralde?![]()
Fan yanlış takılmış olabilirmi hocam bu sıcaklık çok fazlaAlıntıyı görüntüle
baktım fakat düzgün takılmış terman macun bayadır sürmüyorumda lol oynarken 105 görmesi garibime geldiFan yanlış takılmış olabilirmi hocam bu sıcaklık çok fazla
Termal macun eğer çok eskiyse özelliğini kaybettiği için ısınıyor olabilir. Macunu yenilemeyi deneyin hocam.baktım fakat düzgün takılmış terman macun bayadır sürmüyorumda lol oynarken 105 görmesi garibime geldi
hocam bayadır kullanmıyordum 8Ne zaman aldın pc'yi? Ne zamandan beri bu sorun var? Daha ayrıntılı bilgi verir misin?
termal macun ile bu kadar ısı düşermi acaba başka bir skıtnı olmasınTermal macun eğer çok eskiyse özelliğini kaybettiği için ısınıyor olabilir. Macunu yenilemeyi deneyin hocam.
Eğer çok eski ise ısınır ama bu kadar ısınırmı tam bilemiyorum. Macun çok eski değilse fanla ilgili bi sıkıntı olabilir.termal macun ile bu kadar ısı düşermi acaba başka bir skıtnı olmasın
macun çok eskiEğer çok eski ise ısınır ama bu kadar ısınırmı tam bilemiyorum. Macun çok eski değilse fanla ilgili bi sıkıntı olabilir.
O zaman macunu değiştirin hocam. Fanı takarkende düzgün taktığınızdan emin olursanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum.macun çok eski![]()
tamamdır hocam teşekür ederimO zaman macunu değiştirin hocam. Fanı takarkende düzgün taktığınızdan emin olursanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum.