Leaven K-620 alıcam sizce nasıl

Selam reis. Ben biraz araştırdım klavyeyi ama hakkında çok olumlu yorumlar bulamadım. Olumsuz yorumlar çok var tıklama ömrünün hızlı bitmesi gibi vs. Biraz bütçeni arttırıp f/p rampage tercih edebilirsin.

Selam reis. Ben biraz araştırdım klavyeyi ama hakkında çok olumlu yorumlar bulamadım. Olumsuz yorumlar çok var tıklama ömrünün hızlı bitmesi gibi vs. Biraz bütçeni arttırıp f/p rampage tercih edebilirsin.
nerde buldunuz hocam yorumları atabilirmisiniz

Bir iki haftadır mini mekanik klavye arıyorum böyle birkaç tane gördüm bunu beğendim önerir misiniz? almalımıyım

hot swap olması bu paraya alınabilirliğini arttırıyopr fakat pcbsi baya dandik he switch oturmuyor vede rgb değil bence rgb önemli değilse alınabilir

Cherry MX Speed Silver almayı düşünüyorum sen ne önerirsin
Speed silveri falan geç cherry mx mi kaldı hocam. Bütçen ne kadar 200 300 bütçen var ise gateron g pro yello v3 al aliexpressten full değiştir

pcb si daha kaliteli hotswap klavye ne önerirsin göktürk pcb si kalitesiz dedi ben orda kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban klavye önerini bekliyorum hocam pcb si biraz daha kaliteli olsun hotswap olsun rgb vs. umrumda değil max 1000 - 1200tl bütçem var

Son düzenleme:
pcb si daha kaliteli hotswap klavye ne önerirsin göktürk pcb si kalitesiz dedi ben orda kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban klavye önerini bekliyorum hocam pcb si biraz daha kaliteli olsun hotswap olsun rgb vs. umrumda değil max 1000 - 1200tl bütçem var
https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...BHJN/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 açık ara en iyi seçenek bu. Nays ile 750 TL'ye falan geliyor normal fiyatı 920 TL. RGB ve yazılım desteği ile pbt keycaps ve huano black switch var hiçbirşey değiştirmene gerek bile yok.

Geri