Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,774 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 MuratTheFounderOfGariban yazmış: Önce switch al başka birşeye gerek yok zaten. Elimde uygun switchler var özelden yazarsan yardımcı olurum Devamı için tıklayın... tape mod vs. yapmayayımmı
MuratTheFounderOfGariban yazmış: Önce switch al başka birşeye gerek yok zaten. Elimde uygun switchler var özelden yazarsan yardımcı olurum Devamı için tıklayın... tape mod vs. yapmayayımmı
MuratTheFounderOfGariban 80+ Titanium Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 22,409 Dahası Reaksiyon skoru 12,179 İsim Murat Orhan 20 Aralık 2023 #41 Bartuu yazmış: tape mod vs. yapmayayımmı Devamı için tıklayın... Onları switchleri soktukten sonra yenilerini takmadan önce yaparsın bidaha uğraşmamak icin
Bartuu yazmış: tape mod vs. yapmayayımmı Devamı için tıklayın... Onları switchleri soktukten sonra yenilerini takmadan önce yaparsın bidaha uğraşmamak icin
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,774 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 MuratTheFounderOfGariban yazmış: Onları switchleri soktukten sonra yenilerini takmadan önce yaparsın bidaha uğraşmamak icin Devamı için tıklayın... hocam switch in birini söktümde denemek için geri takamadım Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Aralık 2023 tamam hocam taktım bi an korktum zarar vericem diye
MuratTheFounderOfGariban yazmış: Onları switchleri soktukten sonra yenilerini takmadan önce yaparsın bidaha uğraşmamak icin Devamı için tıklayın... hocam switch in birini söktümde denemek için geri takamadım Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Aralık 2023 tamam hocam taktım bi an korktum zarar vericem diye