Epic Games İndirimleri

MonteCapz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,296
Merhaba ben bir sepet yaptım ve toplamda 280tl ediyor ancak %33 lük indirim dahil olmadan. Bu %33 lük indirim epic games bakiyesi olarak geliyor yanlış bilmiyorum değil mi? Yani bu indirim ödeyeceğim sepet fiyatına dahil olmuyor değil mi?

Yanlış biliyorsun, %33'lük indirimi epic games istemcisinden aktif ediyorsun ve ödeme adımında otomatik olarak uygulanıyor. Sipariş sonrasında ödediğin ücretin %10'u kadar bir para iadesi söz konusu.

Yanlış biliyorsun, %33'lük indirimi epic games istemcisinden aktif ediyorsun ve ödeme adımında otomatik olarak uygulanıyor. Sipariş sonrasında ödediğin ücretin %10'u kadar bir para iadesi söz konusu.
Hocam nereden aktif oluyor madem? Siparişi onaylama kısmında 190 kusür yerine 280 yazıyordu

Hocam nereden aktif oluyor madem? Siparişi onaylama kısmında 190 kusür yerine 280 yazıyordu
Hocam epic games'i açınca ana sayfada kocaman görünüyor.
1702880172720.png

Üstüne tıklayınca aktif edeceğin sayfaya yönlendiriyor seni oradan bir butona tıklıyorsun aktif oluyor.
anladım sağol hocam, buarada aklıma gelmişken söyleyeyim 25/11/2023 tarihinde ea app den f1 23 almuştım 480tl ye, şuan epicte çok daha ucuz iade için mail attım [email protected] mail adresine cumartesi attım ve hala bir haraket yok onun dışında canlı desteğe girerken sorun yaşadım en baştaki sayfaya attı bu nedenle mail attım ama bilgin varsa yardımcı olabilir misin?

anladım sağol hocam, buarada aklıma gelmişken söyleyeyim 25/11/2023 tarihinde ea app den f1 23 almuştım 480tl ye, şuan epicte çok daha ucuz iade için mail attım [email protected] mail adresine cumartesi attım ve hala bir haraket yok onun dışında canlı desteğe girerken sorun yaşadım en baştaki sayfaya attı bu nedenle mail attım ama bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
EA app'den hiç alışveriş yapmadım maalesef

Ben bunlari aldım aldım. Bugün de biraz alacağım
20231218_093031.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,298
Üyeler
190,724
Son üye
dogancandogan
Geri