ruzgarexe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 219
farki dusunmezsek hangisi daha iyiM800 pro ile arasında şuan 800 TL fark var. M800 pro sadece black fridsyde 1kya düşer tekrar o yüzden bekleme boşuna.
farki dusunmezsek hangisi daha iyiM800 pro ile arasında şuan 800 TL fark var. M800 pro sadece black fridsyde 1kya düşer tekrar o yüzden bekleme boşuna.
M800 pro.farki dusunmezsek hangisi daha iyi
1.5k bütceye önerdiğiniz başka bir mouse var mıM800 pro.
Dareu a950 pro4k Hepsiburada üzerinden naysla 1800e geliyor kuponla daha da düşer.1.5k bütceye önerdiğiniz başka bir mouse var mı
6-7ms falan. İyi değerler
link ?Dareu a950 pro4k Hepsiburada üzerinden naysla 1800e geliyor kuponla daha da düşer.
Yeni güncelleme ile biraz düzelmiş olabilir ama mcu eski olduğu için illa gecikme olur kablosuz moddaKaynak var mı? Bende de hiçbir sorun yok çünkü da v2 ile aynı refleks süresi alıyorum. Ama ben yazılım guncelledim 4ms çektim belki ondandır.
Ürün gül gibi çıkmazsa firma çok güler ama. M800 pro su sorunlu olanlara ne oldu daha belli değil.Rival 3 hurda bu kat kat daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum sırf mağaza yüzünden gül gibi ürünü kaçırmaya değmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşük dostum
haste de çok güzel hocamGeçen gün 250 TL daha pahalıya pulsefire haste aldım keşke önceden görseydim
@MuratTheFounderOfGariban mouse güzel de 19-20CM ele ufak sanki...
Onerebilecegin başka model var mı?
Şimdiki mouse um SMX R90 tam hatta bi tık ufak bana sanki.
1K ya kadar?
Bakınıyorum 1-2 gündür bulamadım güzel bir model.
Eğer derseniz ki 3335 sensör ve kailh gm 8 switch bana yeter şu deluxu alabilirsiniz ergo ve biraz daha büyük bir mouse.@MuratTheFounderOfGariban mouse güzel de 19-20CM ele ufak sanki...
Onerebilecegin başka model var mı?
Şimdiki mouse um SMX R90 tam hatta bi tık ufak bana sanki.
1K ya kadar?
Bakınıyorum 1-2 gündür bulamadım güzel bir model.