Bende erteletmeye gidip Hakkaride gözümü açmıştım 1 haftada seni işin sonu oraya çıkıyor hocam bu olay askerlik başvurusu, tecil değil şube ile görüş yoksa yakında asker yemeğine geliriz
Aga dalga mı geçiyon yardımcı olmıycaksan yazma yani ukalalığın sırası değil işi bilmesi gereken ben değlim her gün bu işi yapmıyorum ordaki memurların yönlendirmesi bu şekilde burdan bakınca komik değilsiniz
Bende erteletmeye gidip Hakkaride gözümü açmıştım 1 haftada seni işin sonu oraya çıkıyor hocam bu olay askerlik başvurusu, tecil değil şube ile görüş yoksa yakında asker yemeğine geliriz
Bugün 3. kez görüştüm iş bilmezler yanındaki kadın başka bir şey diyip gönderdi beni diğer elemanda öyle olmıycaktı diyip aynı şeyi devam ettirmemi söylüyo
Aga dalga mı geçiyon yardımcı olmıycaksan yazma yani ukalalığın sırası değil işi bilmesi gereken ben değlim her gün bu işi yapmıyorum ordaki memurların yönlendirmesi bu şekilde burdan bakınca komik değilsiniz
2023 yılında yaptığın işlemlerin ne olduğunun farkında değilsen benim yaptığım espri hafif bir şey bu kadar alınma. Bir çok insan sana hata yaptığını yazmış zaten aynı şeyi yazmak yerine ben işin makara kısmına girdim. Alınma bu kadar.
İşte sorunda bu şubedeki kadın beni o şekilde yönlendirdi bugünde yanındaki adama gittim o da bana senin dediğini diyo e dedim geçen geldiğimde öyle demediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün 3. kez görüştüm iş bilmezler yanındaki kadın başka bir şey diyip gönderdi beni diğer elemanda öyle olmıycaktı diyip aynı şeyi devam ettirmemi söylüyo
Komik şakalarınızı kendi aranızda yapın bi sorun çözümü için uğraşıyoruz
Şaka değil gerçekler bunlar. Havadan bilgi mi alalım? Daha önce tecil yaptınız mı? Yaşınız kaç? Ne Mezunusunuz? Bunları bilmeden kimse size yardımcı olamaz. Her işin bir kuralı var. Ama sizin yaptığınız askerlik başvurusu. Bilgi vermemeye devam ederseniz bizde yardımcı olamayız. Şubatta kendinizi acemi birliğinde bulursunuz.
Komik şakalarınızı kendi aranızda yapın bi sorun çözümü için uğraşıyorum
farklı bir şube var mı acaba yakında hocam buna benzer şekilde gitmek zorunda kaldım bende askere ilgilenmiyorlar yok e devletten hallediliyor yok bilmem ne
farklı bir şube var mı acaba yakında hocam buna benzer şekilde gitmek zorunda kaldım bende askere ilgilenmiyorlar yok e devletten hallediliyor yok bilmem ne
Benide kadın öyle başından savmaya çalılştı zaten e devletten yapamadım orda yoklama başvuru diye bir kısım vardı sadece dedi tamam onu tamamlayın en son buraya uğrarsınız biz hallederiz dedi ordakileri yaptım bugün diğer yanındakine gittim belki o uğraşır diye o da diyo ki sen niye muayene oldun diplomanı getirsen yeterdi dedim geçen geldiğimde öyle dememiştiniz böyle böyle diye o da neyse tamam dedi muayeneni tamamla öyle hallederiz dedi anlamıyorum bunları cidden hem böyle olmaz diyolar hemde yanlışı devam ettirmeye çalışıyolar yarın uzakta başka bi şube var oraya gidicem mecbur
2023 yılında yaptığın işlemlerin ne olduğunun farkında değilsen benim yaptığım espri hafif bir şey bu kadar alınma. Bir çok insan sana hata yaptığını yazmış zaten aynı şeyi yazmak yerine ben işin makara kısmına girdim. Alınma bu kadar.
Hocam boş lafın sırası değil işte alınganlıklada alakası yok 2 haftadır uğraşıyorum diyorum kalmış 13 gübü komikliğinizi gidin başka yerde başkalarıyla yapın şubedeki umursamaz memur bu şekilde yönlendirdi aklınız almıyor mu sizin bu konuda ne yapacağımı zaten bilmediğim için yazıyorum daha da cevap vermeyin bu konuya
Şaka değil gerçekler bunlar. Havadan bilgi mi alalım? Daha önce tecil yaptınız mı? Yaşınız kaç? Ne Mezunusunuz? Bunları bilmeden kimse size yardımcı olamaz. Her işin bir kuralı var. Ama sizin yaptığınız askerlik başvurusu. Bilgi vermemeye devam ederseniz bizde yardımcı olamayız. Şubatta kendinizi acemi birliğinde bulursunuz.
Hocam şaka grubu olarak mı toplandınız yok bunları bilmiyosunuz falan şubeye gittim dedikleri anlattıkları bu farklı olarak eklemek istediğiniz bir şey varsa arkadaşlda iyi anlaştınız gidin sohbetinizi özelden yapın
Hocam şaka grubu olarak mı toplandınız yok bunları bilmiyosunuz falan şubeye gittim dedikleri anlattıkları bu farklı olarak eklemek istediğiniz bir şey varsa arkadaşlda iyi anlaştınız gidin sohbetinizi özelden yapın
Askerlik şubesindeki memurlar böyledir zaten. Siz haklarınızı bilmeden giderseniz bir anda kendinizi askerde bulursunuz. Hala bana şaka vs. yazmak yerine sorduğum sorulara cevap verseniz ben size durumunuz hakkında bilgi vermek isterim.
Kanka bende geçen ay askerliği tecil ettirdim. Ben askerlik şubesine gidip ben askerliğimi tecil ettirmek istiyorum deyip TC mi verdim ordaki yetkili de bana kağıt imzalattı o kadar ama ben üniversite okuyorum ordaki sistemde de gözüktü okuduğum öyle tecil ettirdim yani diploma, rapor vs vermedim.