Neler Yeni

Askerlik tecili için yardımcı olabilecek var mı ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Metehan Gelleci
Askerlik tecil etmeye çalışıyorumda yardımcı olacak var mı askerlik şubeye gittim kadın başından savıp gönderdi beni e devlette uzun bi form doldurdum son olarak sağlık muayenesi ve askeralma genel müdürlüğünden onay gerekiyor ama tecil içinde orası mı bakıyor yani emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk gittiğim gün öğle vaktine denk gelmişti komutan dedi hani okuldan diplomanı alır gelirsin üsttede askerlik şubeye uğra ordan hallederler dedi diplomayı aldım gittim kadın uğraşmayı e devletten yapmaya çalış gel dedi kısaca

Ekler

• Screenshot_20231217_193124_e-Devlet.jpg
    Screenshot_20231217_193124_e-Devlet.jpg
    435.2 KB · Hit: 66

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama aralık bitmeden yapman gerekiyor

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama aralık bitmeden yapman gerekiyor
Kanks o kadarını bende biliyorum bugün tekrar gittim askerlik şubeye o kadar saçma ***** iş yapıp yönlendiriyolar ki yani bir şeyde demek istemiyorum ama bu kadar ***** sistemi oluşturup kimse takibini yapmıyo mu cidden ya onla uğraşıyorum 2 haftadır

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Umarım uyarı almazsınız :) . Benimde abim yarına tecil için gidecek. Yapabilirse nasıl yaptığı hakkında bilgi alıp size yardımcı olabilirim

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım uyarı almazsınız :) . Benimde abim yarına tecil için gidecek. Yapabilirse nasıl yaptığı hakkında bilgi alıp size yardımcı olabilirim
İnşallah ve söylerseniz çok iyi olur çok gıcık şekilde uğraştırıyolar yani iş bilmezleri aynı yerde toplayıp iş yaptırmaya çalışıyolar ilk gittiğim kadın başka diyo bugün yanındaki adama uğradım o başka diyo böyle yapılmıycaktı diyo

ITKoRosXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Recep Talha Yarım
Hocam Ne Oldu Askerliği tecil ettirebildin mi açıkcası bende bunu yaşıyorum şuan biraz tedirgin oldum e devletten yoklama başvurusu yapmak tecil durumuna engel teşkil etti mi ?

"Lütfen Uyarı Vermeyin Muzdarip Olduğum Aklımı Kurcalayan Bir Konu"

ITKoRosXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Recep Talha Yarım
Hocam Ne Oldu Askerliği tecil ettirebildin mi açıkcası bende bunu yaşıyorum şuan biraz tedirgin oldum e devletten yoklama başvurusu yapmak tecil durumuna engel teşkil etti mi ?

"Lütfen Uyarı Vermeyin Muzdarip Olduğum Aklımı Kurcalayan Bir Konu"
Konuyu daha sonradan okuyan ve bilmek isteyen arkadaşlar için son durum paylaşıyorum askerliğimi tecil ettirdim yoklama işlemlerini tamamen yapmış olsanız hatta celb belgeniz çıkmış olsa bile baka'ya(tüm işlemleri tamamlayıp askere gitmezsen zorla alıp götürüyorlar) kalmadığın sürece tecil ettirebiliyorsun bunu okuyan kişi eğer olurda yanlışlıkla yoklama başvurusu yaptıysan git aile hekimine muayene ol sonra askerlik şubesine git başvurunu oynaladiktan sonra e devlette tecil kısmı geliyor, ben askeriyeye gittim çok uğraştım ,sabah gittim muayene ol gel tecil edelim öyle olur demişti bi adam ,akşam geldiğimdeki adam ise işlemleri hallettikten sonra bana ocak ayında gel demişti ancak çıkışta e devleti kontrol ettim ve erteleme başvuru kısmı gözüküyordu erteledim demek istediğim askerlik şubesindeki her bir kişi farklı bişey biliyor farklı konuşuyor eğer yoklama başvurun varsa tamamla hiç uğraşma e devletten tecil ettir eğer yoklama başvurunu yapmadın yinede e devlette tecil kısmı gözükmüyorsa askeriyeye git lise diplomanla birlikte onlar sistemden diplomanı onaylasınlar ardından orda hemen 5 dk da telefonundan yapıyorlar işlemi eğer yine gözükmüyor ise yoklamanı tamamla öyle tecil ettir eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana eğer bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,623
Üyeler
171,956
Son üye
egeus
Top Bottom