Neler Yeni

Askerlik tecili için yardım

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Arkadaş yanlışlıkla askere giden ilk kişi olarak forum tarihine geçecek

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Dondurduğunda da zaten okul seni 10 yıl bünyesinde tutmaz onun sınırı var 4 yıl mı ne seni atar askerlik tecili 1 yıla düşer otomatik. 4 yıllık veya 2 yıllık fark etmiyor sanırım mezun olduktan sonra 1 veya 2 yıl süre veriyorlar yani o 10 yıl göz boyama. Şey gibi düşün tecil sistemi senin diplomanı aldığını algılıyor gibi bir şey. Mesela liseden mezun olmadan önce bende gün bile göstermiyordu askerlik mezun olduktan 1 gün sonra hemen gün düştü sisteme. Belki şansa bala güncellenmeyenler vardır ama 30 yaşında askerlikte ne bileyim. Askerlik 25 yaşlarından 26 yaşlarından sonra yük olmaya başlıyor zaten insanlara galiba 6 ay kısa bir zaman değil çünkü o zamana kadar kısa dönem askerlik için gereken ücret olur 200K. Benim için 1 ay bile uzun bir süre.
hmm anladım hocam sağlık olsun zaten okuldan sonra yapmayı planlıyordum askerliği de ben bu üniden sonra bi üni daha okumak istiyordum şuan açıktan 2 yıllık okuyorum da bi 2 yıllık daha okuma planım vardı e ticaret için o sorun olur mu?

Senerr

80+ Bronze
hmm anladım hocam sağlık olsun zaten okuldan sonra yapmayı planlıyordum askerliği de ben bu üniden sonra bi üni daha okumak istiyordum şuan açıktan 2 yıllık okuyorum da bi 2 yıllık daha okuma planım vardı e ticaret için o sorun olur mu?
Olmaz 30 yaşına kadar üniversiteler seni tecil edebiliyor diye biliyorum. Belki daha geciktirenler bile vardır. Yani Türkiye'de okuyacaksan askerlik tecil ettirme işlemini yapabiliyorlar ama açık ve uzaktan için nasıl işliyor bilmiyorum ona dikkat et. Bizim ülke de bir de eğitim niteliği ortada yani askerliği düşünmüşler ama gerçek bu.

ITKoRosXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Recep Talha Yarım
Hocam Ne Yaptın Sorabilir Miyim Acaba Yoklama Başvurusu Yapman Tecil Durumuna Engel Teşkil Etti Mi Askerlik Şubesine Gidince Halletliler mi Yardımcı Olur Musun Lütfen

"Lütfen Uyarı Vermeyin Gerçekten Aklımı Kurcalayan Muzdarip Olduğum Bir Durum İçin Cevap Arıyorum"

Top Bottom