Neler Yeni

Askerlik tecili için yardım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
2023 yılında bile bu espri devam ediyor. Komutanından çocuğuna herkes bu soruyu soruyordu.
Adam ne işlem yaptığının farkında bile değil yani bu soruyu sorma ihtimali çok yüksek :)

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Bende erteletmeye gidip Hakkaride gözümü açmıştım 1 haftada seni işin sonu oraya çıkıyor hocam bu olay askerlik başvurusu, tecil değil şube ile görüş yoksa yakında asker yemeğine geliriz

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam ne işlem yaptığının farkında bile değil yani bu soruyu sorma ihtimali çok yüksek :)
Askerde ne yaptığının farkına varır. Belki bu durum ileriki hayatında daha yararlı olur.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Aga dalga mı geçiyon yardımcı olmıycaksan yazma yani ukalalığın sırası değil işi bilmesi gereken ben değlim her gün bu işi yapmıyorum ordaki memurların yönlendirmesi bu şekilde burdan bakınca komik değilsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende erteletmeye gidip Hakkaride gözümü açmıştım 1 haftada seni işin sonu oraya çıkıyor hocam bu olay askerlik başvurusu, tecil değil şube ile görüş yoksa yakında asker yemeğine geliriz
Bugün 3. kez görüştüm iş bilmezler yanındaki kadın başka bir şey diyip gönderdi beni diğer elemanda öyle olmıycaktı diyip aynı şeyi devam ettirmemi söylüyo

Askerde ne yaptığının farkına varır. Belki bu durum ileriki hayatında daha yararlı olur.
Komik şakalarınızı kendi aranızda yapın bi sorun çözümü için uğraşıyoruz

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Aga dalga mı geçiyon yardımcı olmıycaksan yazma yani ukalalığın sırası değil işi bilmesi gereken ben değlim her gün bu işi yapmıyorum ordaki memurların yönlendirmesi bu şekilde burdan bakınca komik değilsiniz
2023 yılında yaptığın işlemlerin ne olduğunun farkında değilsen benim yaptığım espri hafif bir şey bu kadar alınma. Bir çok insan sana hata yaptığını yazmış zaten aynı şeyi yazmak yerine ben işin makara kısmına girdim. Alınma bu kadar.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bugün 3. kez görüştüm iş bilmezler yanındaki kadın başka bir şey diyip gönderdi beni diğer elemanda öyle olmıycaktı diyip aynı şeyi devam ettirmemi söylüyo

Komik şakalarınızı kendi aranızda yapın bi sorun çözümü için uğraşıyoruz
Şaka değil gerçekler bunlar. Havadan bilgi mi alalım? Daha önce tecil yaptınız mı? Yaşınız kaç? Ne Mezunusunuz? Bunları bilmeden kimse size yardımcı olamaz. Her işin bir kuralı var. Ama sizin yaptığınız askerlik başvurusu. Bilgi vermemeye devam ederseniz bizde yardımcı olamayız. Şubatta kendinizi acemi birliğinde bulursunuz.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay

Komik şakalarınızı kendi aranızda yapın bi sorun çözümü için uğraşıyorum
farklı bir şube var mı acaba yakında hocam buna benzer şekilde gitmek zorunda kaldım bende askere ilgilenmiyorlar yok e devletten hallediliyor yok bilmem ne

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Ne yoklaması ne aile hekimi ne göz muayenesi sen askere gidiyon haberin yok 😂😂

Askerlik şubesine gideceksin onlar erteleyecek başka şubeye git ben 10 dakkada ertelettim
yarın zaten başka şubeye gidicem mecbur

Yanlışlıkla askerliğin tüm işlemlerini yapanı ilk defa görüyorum.
Yanlışlıkla değil yanlış yönlendirmeyle sadece sağlık muayenesinide hallettim hocam boş konuşcaklar yazmasın lütfen

farklı bir şube var mı acaba yakında hocam buna benzer şekilde gitmek zorunda kaldım bende askere ilgilenmiyorlar yok e devletten hallediliyor yok bilmem ne
Benide kadın öyle başından savmaya çalılştı zaten e devletten yapamadım orda yoklama başvuru diye bir kısım vardı sadece dedi tamam onu tamamlayın en son buraya uğrarsınız biz hallederiz dedi ordakileri yaptım bugün diğer yanındakine gittim belki o uğraşır diye o da diyo ki sen niye muayene oldun diplomanı getirsen yeterdi dedim geçen geldiğimde öyle dememiştiniz böyle böyle diye o da neyse tamam dedi muayeneni tamamla öyle hallederiz dedi anlamıyorum bunları cidden hem böyle olmaz diyolar hemde yanlışı devam ettirmeye çalışıyolar yarın uzakta başka bi şube var oraya gidicem mecbur

2023 yılında yaptığın işlemlerin ne olduğunun farkında değilsen benim yaptığım espri hafif bir şey bu kadar alınma. Bir çok insan sana hata yaptığını yazmış zaten aynı şeyi yazmak yerine ben işin makara kısmına girdim. Alınma bu kadar.
Hocam boş lafın sırası değil işte alınganlıklada alakası yok 2 haftadır uğraşıyorum diyorum kalmış 13 gübü komikliğinizi gidin başka yerde başkalarıyla yapın şubedeki umursamaz memur bu şekilde yönlendirdi aklınız almıyor mu sizin bu konuda ne yapacağımı zaten bilmediğim için yazıyorum daha da cevap vermeyin bu konuya

Senerr

80+ Bronze
yarın zaten başka şubeye gidicem mecbur

Yanlışlıkla değil yanlış yönlendirmeyle sadece sağlık muayenesinide hallettim hocam boş konuşcaklar yazmasın lütfen
Oradaki memur nasıl biriyse ilgilenmemek için 40 takla atmış sanırım.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Şaka değil gerçekler bunlar. Havadan bilgi mi alalım? Daha önce tecil yaptınız mı? Yaşınız kaç? Ne Mezunusunuz? Bunları bilmeden kimse size yardımcı olamaz. Her işin bir kuralı var. Ama sizin yaptığınız askerlik başvurusu. Bilgi vermemeye devam ederseniz bizde yardımcı olamayız. Şubatta kendinizi acemi birliğinde bulursunuz.
Hocam şaka grubu olarak mı toplandınız yok bunları bilmiyosunuz falan şubeye gittim dedikleri anlattıkları bu farklı olarak eklemek istediğiniz bir şey varsa arkadaşlda iyi anlaştınız gidin sohbetinizi özelden yapın

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şaka grubu olarak mı toplandınız yok bunları bilmiyosunuz falan şubeye gittim dedikleri anlattıkları bu farklı olarak eklemek istediğiniz bir şey varsa arkadaşlda iyi anlaştınız gidin sohbetinizi özelden yapın
Askerlik şubesindeki memurlar böyledir zaten. Siz haklarınızı bilmeden giderseniz bir anda kendinizi askerde bulursunuz. Hala bana şaka vs. yazmak yerine sorduğum sorulara cevap verseniz ben size durumunuz hakkında bilgi vermek isterim.

Zuko0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zuko00
Kanka bende geçen ay askerliği tecil ettirdim. Ben askerlik şubesine gidip ben askerliğimi tecil ettirmek istiyorum deyip TC mi verdim ordaki yetkili de bana kağıt imzalattı o kadar ama ben üniversite okuyorum ordaki sistemde de gözüktü okuduğum öyle tecil ettirdim yani diploma, rapor vs vermedim.

Top Bottom