ruzgarexe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 219
ptt çok sorun gider şubeden alırım ben galibaBenimki de aynı oldu gümrükte gözüküyor
ptt çok sorun gider şubeden alırım ben galibaBenimki de aynı oldu gümrükte gözüküyor
Sadece PTT ile gönderim sağlanıyor. Defalarca Aras Kargo ile de ürün elime ulaştı. Aliexpressin sayfasında bi global kargo numarası olur birde normal kargo numarası. Eğer 2. Seçenek çıktıysa ürün Türkiye'de nakliyat aşamasındadır. Eğer çıkmadıysa ürün hâlâ Çin'den Türkiye'ye geliyor.2011-2012 den beridir yurtdışı alışveriş yapıyorum.![]()
hangi şubeye geldiğini ikinci kargo takip numarası gelince mi anlayacağızptt çok sorun gider şubeden alırım ben galiba
aynen pttnin kendi sitesinde kargo takip kisminda yazar zaten şubeye ulaşmaeını bekliyeceğiz ben ptt kargo aracılığıyla kitap almıştım 1 hafta falan sürdühangi şubeye geldiğini ikinci kargo takip numarası gelince mi anlayacağız
Eskidendi çift takip numarası teke düştü şimdiSadece PTT ile gönderim sağlanıyor. Defalarca Aras Kargo ile de ürün elime ulaştı. Aliexpressin sayfasında bi global kargo numarası olur birde normal kargo numarası. Eğer 2. Seçenek çıktıysa ürün Türkiye'de nakliyat aşamasındadır. Eğer çıkmadıysa ürün hâlâ Çin'den Türkiye'ye geliyor.
ptt ile psu göndermiştim cuma verdim pazartesi teslim edilmiştiaynen pttnin kendi sitesinde kargo takip kisminda yazar zaten şubeye ulaşmaeını bekliyeceğiz ben ptt kargo aracılığıyla kitap almıştım 1 hafta falan sürdü
olabilir şehire gördede değişiyor olabilir adanadayım benptt ile psu göndermiştim cuma verdim pazartesi teslim edilmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şans işi sanırım
Hayır hocam hâlâ çift. 1 hafta önce aldım ürün çift takip numarası verildi yine.Eskidendi çift takip numarası teke düştü şimdi![]()
Bende durum böyle hocam sende bir gelişme var mıdır?hocam bende adanadayım aynı durum bendede 1 haftadan fazla oldu hala aynı yardım eder misiniz
suan bende bu durumda hocam umarım en yakın zamanda gelir ürünü çok merak ediyorum ilk siparişim aliexpresstenBende durum böyle hocam sende bir gelişme var mıdır?
Ben eskiden çok sipariş verirdim, yeni gümrük işlerini İstanbul'daki lanet firma bakıyormuş o yüzden biraz tedirginim umarım geçer.suan bende bu durumda hocam umarım en yakın zamanda gelir ürünü çok merak ediyorum ilk siparişim aliexpressten
bende de aynı bu hafta gelmezse önümüzdeki hafta kesin gelirsuan bende bu durumda hocam umarım en yakın zamanda gelir ürünü çok merak ediyorum ilk siparişim aliexpressten
umarım pişman etmez.bende de aynı bu hafta gelmezse önümüzdeki hafta kesin gelir
hangi firma?Ben eskiden çok sipariş verirdim, yeni gümrük işlerini İstanbul'daki lanet firma bakıyormuş o yüzden biraz tedirginim umarım geçer.