Çözüldü✓ Monitör oyun açmıyor???

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,041
Arkadaşlar abimin monitörümden kendi monitörüme geçtim. Aynı HDMI kablosunu kullanıyorum. Oyuna girdiğimde buga giriyor anlamadığım şekilde. PUBG ve ETS2’de denedim. Sonuç aynı. YouTube videoyu yükledim. Linki atarım. Ne yapacağım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unuttum. YouTube vs. Sorunsuz çalışıyor sadece oyuna girdiğimde böyle oldu.

Monitörden daha çok o bana daha çok şüphelendirdi başka bilgisayara takabilir misin ekran kartını ?
dün abimin monitöründen oyun oynuyordum. Hiç bir sıkıntısıda yoktu. Evde başka masaüstü pc yok.

Arkadaşlar abimin monitörümden kendi monitörüme geçtim. Aynı HDMI kablosunu kullanıyorum. Oyuna girdiğimde buga giriyor anlamadığım şekilde. PUBG ve ETS2’de denedim. Sonuç aynı. YouTube videoyu yükledim. Linki atarım. Ne yapacağım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unuttum. YouTube vs. Sorunsuz çalışıyor sadece oyuna girdiğimde böyle oldu.
Çözünürlük düşürmeyi dene

Monitörü abinin bilgisayarına tak öyle dene başka HDMI, display kablo falan varsa onlada dene
Evde şuan bir tek benim pc ve 2 monitör var. Abim evde olmadığı için PC’si de yok. 2 tane de hdmi kablosu var ama diğeri biraz eski ve kalitesiz. Şuan kullandığım hdmi kablosu ona göre daha iyi ama bir deneyeyim.

Evde şuan bir tek benim pc ve 2 monitör var. Abim evde olmadığı için PC’si de yok. 2 tane de hdmi kablosu var ama diğeri biraz eski ve kalitesiz. Şuan kullandığım hdmi kablosu ona göre daha iyi ama bir deneyeyim.
Oldu mu

@Yusufx @MuratTheFounderOfGariban
gece deneyemedim. şimdi denedim. biraz detay vererek anlatacağım. öncelikle direkt pubg'ye girdim. ve sonuç aynı. açmıyor. bu sefer çözünürlüğü 1600x900 yaparak girdim. yine sonuç aynı. ondan sonra HDMI (eski) kablosunu değiştirdim. yine sonuç aynı. sonra içerden abimin monitörünü getirdim. HDMI (eski) taktım. sonra çözünürlüğü geri 1920x1080 yaptım. pubg'ye giriyordu. ama önceki monitörde yaşadığım olayı hafiften yaşadım. 1-2 saniye gidip geldi. ben HDMI kablosundandır dedim. sonra yeni HDMI kablosunu taktım. bu sefer sorun yoktu. hatta üstüne gittim ets2 açtım. 5dk oynadım. sadece oyunlarda oldu. anlam veremedim.

Geri