Çözüldü✓ Monitör oyun açmıyor???

@Yusufx @MuratTheFounderOfGariban
gece deneyemedim. şimdi denedim. biraz detay vererek anlatacağım. öncelikle direkt PUBG'ye girdim. ve sonuç aynı. açmıyor. bu sefer çözünürlüğü 1600x900 yaparak girdim. yine sonuç aynı. ondan sonra HDMI (eski) kablosunu değiştirdim. yine sonuç aynı. sonra içerden abimin monitörünü getirdim. HDMI (eski) taktım. sonra çözünürlüğü geri 1920x1080 yaptım. PUBG'ye giriyordu. ama önceki monitörde yaşadığım olayı hafiften yaşadım. 1-2 saniye gidip geldi. ben HDMI kablosundandır dedim. sonra yeni HDMI kablosunu taktım. bu sefer sorun yoktu. hatta üstüne gittim ets2 açtım. 5dk oynadım. sadece oyunlarda oldu. anlam veremedim.
Abinin monitorunde düzeldi mi sorun

O zaman monitörde sıkıntı var hz düşürüp oynamayı denedin mi @Adriatique
monitör 75hz. ilk başta 59.999 hzde denemiştim aynıydı. sonra 75e çektim yine aynıydı. bir de bundan 3-4 ay önce hoparlörü cızırdıyordu.

monitör 75hz. ilk başta 59.999 hzde denemiştim aynıydı. sonra 75e çektim yine aynıydı. bir de bundan 3-4 ay önce hoparlörü cızırdıyordu.
Yenisini almanın vakti gelmiş bence net teyit etmek için monitoru arkadaşının pcde falan deneyebilirsin

Yenisini almanın vakti gelmiş bence net teyit etmek için monitoru arkadaşının pcde falan deneyebilirsin
neyse abim geldiğinde bir denerim. inş bozulmamıştır ya. sizce neden oluyordur? oyunu oynatmıyor çünkü youtubeden video falan izleniyor, film izleniyor, wallpaper engine çalışıyor. sadece oyuna girince bozuluyor. kafayı yemelik.

neyse abim geldiğinde bir denerim. inş bozulmamıştır ya. sizce neden oluyordur? oyunu oynatmıyor çünkü youtubeden video falan izleniyor, film izleniyor, wallpaper engine çalışıyor. sadece oyuna girince bozuluyor. kafayı yemelik.
Başka oyundada aynı mı

Monitörün menüsü üzerinden farklı modlara geçiş yapmayı, ölçeklendirme veya çözünürlükle alakalı bir ayar varsa değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0
Başka oyundada aynı mı
Beamng driverde denedim. İnput not support yazıyor. Ve monitörden haşır huşur sesler çıkıyor öncekiler gibi. Bu arada öncekilerde de input not support yazıyordu
Post automatically merged:

@Yusufx hocam kardeşim geldi çözdü aw :D
olayı şimdi kısa anlatacağım.
dedimki monitör çalışmıyor oyunlarda. açtım bir tane oyunu. gördü. dedi ki: '' kablonun gücü yetmiyor'' dedi. hangi kabloyu taktın dedi. dedim ki
abiminkini taktım. bizim kabloyu bulamadım. o yüzden dedi. 1-2 yere baktı buldu monitörün kablosunu. taktı. açtım oyunu işe yaradı. valla helal olsun. şaşırttı.
demek ki neymiş bir daha başka kablo takmayacakmışım :D

Son düzenleme:
Beamng driverde denedim. İnput not support yazıyor. Ve monitörden haşır huşur sesler çıkıyor öncekiler gibi. Bu arada öncekilerde de input not support yazıyordu
Post automatically merged:

@Yusufx hocam kardeşim geldi çözdü aw :D
olayı şimdi kısa anlatacağım.
dedimki monitör çalışmıyor oyunlarda. açtım bir tane oyunu. gördü. dedi ki: '' kablonun gücü yetmiyor'' dedi. hangi kabloyu taktın dedi. dedim ki
abiminkini taktım. bizim kabloyu bulamadım. o yüzden dedi. 1-2 yere baktı buldu monitörün kablosunu. taktı. açtım oyunu işe yaradı. valla helal olsun. şaşırttı.
demek ki neymiş bir daha başka kablo takmayacakmışım :D
Demeki kardeşin tecrübeli sorunu biliyorda sana söylememiş :D Kablonun gücü yetmiyor ne demek ya ilk çıkmış HDMI kablo falan mı

Demeki kardeşin tecrübeli sorunu biliyorda sana söylememiş :D Kablonun gücü yetmiyor ne demek ya ilk çıkmış HDMI kablo falan mı
Hdmı kablosu değil. Şu varya monitör güç kablosu 3 tane delikli kablo. Güç kablosu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,343
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri