https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...BHJN/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 bütçenin düşük olduğunu göze alarak bunu öneriyorum. Black switch'i seçip al en sessiz switclerden biridir.Klavye alicam ama gece falan oynarken cok ses cikaran bisey istemiyorum evde hastam var rahatsiz olabilir bilgisi olan yardim ederse sevinirim
Usta bana göre 3bin orta seviye tl cinsinden yazsan keşke daha iyi olurHocam butcem orda derece çok yüksek değil yani öneriye göre bakicam
Attığım geeky gk61i alabilirsiniz 920 TL'ye geliyor nays ile 700lere kadar düşer.Hocam butcem orda derece çok yüksek değil yani öneriye göre bakicam
Klavye alicam ama gece falan oynarken cok ses cikaran bisey istemiyorum evde hastam var rahatsiz olabilir bilgisi olan yardim ederse sevinirim
Aynen bu tarzda falan mesela yanında sayılar falan yok bunun tam bilmediğimden swich falan ne oluyorhttps://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C77FBHJN/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 bütçenin düşük olduğunu göze alarak bunu öneriyorum. Black switch'i seçip al en sessiz switclerden biridir.
Doğru diyosun özür diliyorumUsta bana göre 3bin orta seviye TL cinsinden yazsan keşke daha iyi olur
Switch tuşların altında ki mekanik switchler kısacası mekanik klavyeye mekanik denilmesinin nedeni. Black switch aralarında en sessiz dolayısıyla sizin en çok işinizi görecek switchtir. Ek olarak Switch markaları huano olduğu için cherry mx'ten daha iyi bir switch bu fiyat bandına çok iyi diyebiliriz. Switchler hot swap olduğu için olası bir bozulmada veya değiştirmek istediğinizde lehime gerek kalmadan şipşak 2 dakikada değiştirebiliyorsunuz switchleri yani ilerde switch seti alarak klavyenizdeki switchleri red veya farklı switchlere de çevirebilirsiniz mesela. Ayrıca PBT keycap ile geliyor ki bu fiyata abs yerine pbt plastik kullanılması aşırı iyi. Klavyede ek olarak RGB ve yazılım desteği de mevcut bulunmaz hint kumaşı kısacası.Aynen bu tarzda falan mesela yanında sayılar falan yok bunun tam bilmediğimden swich falan ne oluyor
Hocam açıklaman için teşekkür ederim bunu vatanda falan görüp bulabilirmiyimSwitch tuşların altında ki mekanik switchler kısacası mekanik klavyeye mekanik denilmesinin nedeni. Black switch aralarında en sessiz dolayısıyla sizin en çok işinizi görecek switchtir. Ek olarak Switch markaları huano olduğu için cherry mx'ten daha iyi bir switch bu fiyat bandına çok iyi diyebiliriz. Switchler hot swap olduğu için olası bir bozulmada veya değiştirmek istediğinizde lehime gerek kalmadan şipşak 2 dakikada değiştirebiliyorsunuz switchleri yani ilerde switch seti alarak klavyenizdeki switchleri red veya farklı switchlere de çevirebilirsiniz mesela. Ayrıca PBT keycap ile geliyor ki bu fiyata abs yerine pbt plastik kullanılması aşırı iyi. Klavyede ek olarak RGB ve yazılım desteği de mevcut bulunmaz hint kumaşı kısacası.
Maalesef hocam bu klavye ve bunun gibi niceleri yurtdışından gelmekte dolayısıyla vatan gibi yerlerde bulamazsın. Vatanda vs satılan klavyeler kalitesiz kötü parçalara sahip.Hocam açıklaman için teşekkür ederim bunu vatanda falan görüp bulabilirmiyim
hocam vatanda sadece switchleri denemek istiyorum diyip sesleri test edebilirsin hocamın attığı klavyeyi al dediği renk switch de senin isine yarayacaktırHocam açıklaman için teşekkür ederim bunu vatanda falan görüp bulabilirmiyim