MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,249
1000₺ param var güzel klavye tavsiyeleriniz bekliyorum tercihen red switch olursa güzel olur.
1000₺ param var güzel klavye tavsiyeleriniz bekliyorum tercihen red switch olursa güzel olur.
Kullandığım klavye bu ama Outemu nedir bilmiyorum. Açıklar mısınız?Outemu switch bu fiyata tercih edilmemeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Outemu switch alınmaz
Outemu bir switch markası ve piyasadaki en kötü switchler'den birini üretiyor bu switchler hem kısa ömürlü hemde yay sesi yapan switchler bütçe az olmadıkça tercih edilmemelidirKullandığım klavye bu ama Outemu nedir bilmiyorum. Açıklar mısınız?
Yine outemu switch kullanan leş bir klavye bu fiyata geeky gk61 rakipsiz
Hocam düşündüm de 1 yıldır k552 kullanıyorum ve açıkçası sorun göremedimOutemu bir switch markası ve piyasadaki en kötü switchler'den birini üretiyor bu switchler hem kısa ömürlü hemde yay sesi yapan switchler bütçe az olmadıkça tercih edilmemelidir
Bu fiyata alınmayabilir ama fena değil 300₺ lık t60 da outemu sesi felan baya tokOutemu switch bu fiyata tercih edilmemeli
Outemu switch alınmaz
Bence abartmış arkadaş hocam geçen aylarda her tavsiye klavye konusunda k552 vardı fiyatı atmamış garipHocam düşündüm de 1 yıldır k552 kullanıyorum ve açıkçası sorun göremedim
hocam sesi tok olması değil ya switch kullanıldıkça içindeki tel bir süre sonra çın diye ses çıkartmaya başlıyo her switchin kaderi aslında ama outemu kadar sesli ve çabuk olan bir switch görmedim gateron candır canandırBu fiyata alınmayabilir ama fena değil 300₺ lık t60 da outemu sesi felan baya tok
Bence abartmış arkadaş hocam geçen aylarda her tavsiye klavye konusunda k552 vardı fiyatı atmamış garip
Gateron baba zaten hocam mk61 de vardı sanırım arkadaşa aldıkhocam sesi tok olması değil ya switch kullanıldıkça içindeki tel bir süre sonra çın diye ses çıkartmaya başlıyo her switchin kaderi aslında ama outemu kadar sesli ve çabuk olan bir switch görmedim gateron candır canandır![]()
bende mizar mz60 var hoca lube+tape mod var lube olmamasına rağmen sesi müthişGateron baba zaten hocam mk61 de vardı sanırım arkadaşa aldık
Outemu switch fp bir switch fakat 1000 TL hak edecek bir switch değil aynı paraya neden daha iyi bir switch almayasın kiBu fiyata alınmayabilir ama fena değil 300₺ lık t60 da outemu sesi felan baya tok
Bence abartmış arkadaş hocam geçen aylarda her tavsiye klavye konusunda k552 vardı fiyatı atmamış garip
bu iyi değil hocam şuan bulursam en mantıklı olanı atacağımhttps://www.itopya.com/rampage-rebe...us-rainbow-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u24082 bu klavye nasıldır hocam peki bir arkadaşım tavsiye etmişti