Çözüldü✓ iTopya TAA-ALBINO - Oyun İçin Alınır mı?

valhalla

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
744
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar, sistemi aşağıdaki gibi kendime göre revize ettim, kardeşime doğum günü hediyesi için oyun amaçlı almayı düşünüyorum. Sizce uygun olmuş mudur darboğaz yapar mı, uzman görüşlerinize göre bu akşam son haliyle siparişi geçeyim.. Bir de 3 4 k arasi bu sisteme uyacak monitor onerinize de açığım.. Şimdiden teşekkürler

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlaşılan herkes meşgul :)
Ben burdayım..Beklerim efem sabırla :)

Son düzenleme:
aynı sistemi revize etmeden aldım 10-15 gündür bakıyordum. siz hangi parçaları değiştirdiniz?

Merhaba arkadaşlar, sistemi aşağıdaki gibi kendime göre revize ettim, kardeşime doğum günü hediyesi için oyun amaçlı almayı düşünüyorum. Sizce uygun olmuş mudur darboğaz yapar mı, uzman görüşlerinize göre bu akşam son haliyle siparişi geçeyim.. Bir de 3 4 k arasi bu sisteme uyacak monitor onerinize de açığım.. Şimdiden teşekkürler

bu sistemden daha iyisini 15.500tl verdiler. dolarda o dönemden bu döneme aşırı artmadı ve dünyada 4060ları eritmek için inanılmaz budget denilen indirimler yapılıyor. ama bizim ülkemizde bu sistemi şuan 18K ve üzeri bantta satmaya çalışıyorlar. alan alsın ben bu fiyata bu bileşenleri almam.

Her sistem kendi fiyatina gore asiri fazla satiliyor

Bu fiyatda bakiyorsaniz bence güzel bir firsat kacirmayın.

Gaming gen tr sitesinde çok daha uyguna sistemler var. 7500f 4060ti 26k gibi, 7500f 4060 22k gibi, onları özelleştirip almanızı tavsiye ederim.

Ddr4 4060 sisteme 26k fazla bence. Daha uygun sistemler bulunabilir

5500 işlemcili sisteme bu paralar verilmez. Diğer bileşenlerde çok iyi değil.

ya da işlemci soğutucu ve ssd değişikliği ile bu

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar..Açıkçası bu seçenek daha mantıklı dediğiniz gibi..
Bu sisteme uyacak 3 4 k civarında sorunsuz bi monitör tavsiyeniz olursa çok sevinirim..
SSD yükseltmesi ile yine 26kya gelir. DDR 5 ve işlemcisi çok daha güçlü

5500 işlemcili bir bilgisayar alınmaz.
Ben onu revize edip 5600 yapmıştım :)

Gaming gen tr sitesinde çok daha uyguna sistemler var. 7500f 4060ti 26k gibi, 7500f 4060 22k gibi, onları özelleştirip almanızı tavsiye ederim.
Hazir sistem Önerilerinizi dinlemek isterim..Neticede hepimiz gibi belirlediğimiz bütçeyle ekran dahil ne yapabilirim bakmak zorundayım..

5500 işlemcili sisteme bu paralar verilmez. Diğer bileşenlerde çok iyi değil.
Hazir sistem öneriniz monitör dahil varsa memnun olurum..

bu sistemden daha iyisini 15.500tl verdiler. dolarda o dönemden bu döneme aşırı artmadı ve dünyada 4060ları eritmek için inanılmaz budget denilen indirimler yapılıyor. ama bizim ülkemizde bu sistemi şuan 18K ve üzeri bantta satmaya çalışıyorlar. alan alsın ben bu fiyata bu bileşenleri almam.
Haklısın da yokluk olunca ..okluk oluyo bu ülkede işte... :)

aynı sistemi revize etmeden aldım 10-15 gündür bakıyordum. siz hangi parçaları değiştirdiniz?

Ekler

• Screenshot_20231221_100447_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20231221_100447_Samsung Notes.jpg
    340.4 KB · Hit: 57
Son düzenleme:
Monitör olarak 1080pde pek bilgim yok ama arkadaşlar önerirler. Mümkün mertebe Amazon veya iadesinde sıkıntı çıkarmayacak yerlerden almanız çok daha iyi olur hocam. Bazı yerler iade almıyor. 3 ölü pikselden az veya 5 ölü pikselden az olunca kusurlu kabuk etmiyorlar falan. Geçen amazondan 2k ips monitör aldım. Ortasında ölü piksek çıktı. Hemen sıkıntısız iade ettim başka monitör aldim

Monitör olarak 1080pde pek bilgim yok ama arkadaşlar önerirler. Mümkün mertebe Amazon veya iadesinde sıkıntı çıkarmayacak yerlerden almanız çok daha iyi olur hocam. Bazı yerler iade almıyor. 3 ölü pikselden az veya 5 ölü pikselden az olunca kusurlu kabuk etmiyorlar falan. Geçen amazondan 2k ips monitör aldım. Ortasında ölü piksek çıktı. Hemen sıkıntısız iade ettim başka monitör aldim
Eyvallah aklımda..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,342
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri