Yardım Laptop düşük FPS sorunu

godanan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
155
Bir kaç gün önce vatandan aşağıda ki laptop u aldım. Fakat fpsler çok düşük gidiyor god of war oynayayım dedim genelde 80-90 arası seyrediyor, abdullahın 3070 ti laptop tanımına baktım 140 fps e kadar çıktığını gördüm, yani ben bir şey mi yanlış yapıyorum.

1) PC güncel durumda
2) HP omen üzerinden performans moduna çekip şarj takılı iken oynuyorum
3) ultra ayarlarda 70-90 nadiren 110 fps e çıktığı oluyor.

çözüm yokmudur

Son düzenleme:
Bir kaç gün önce vatandan aşağıda ki laptop u aldım. Fakat fpsler çok düşük gidiyor god of war oynayayım dedim genelde 80-90 arası seyrediyor, abdullahın 3070 ti laptop tanımına baktım 140 fps e kadar çıktığını gördüm, yani ben bir şey mi yanlış yapıyorum.

Jarza takıp dene bide. Bu leptoplarda ekran kartı watt verme değerleri düşük olunca vb iyi performans vermiyordu böyle bı mesela vardı çok bilgili değilim ama ondanda olabilir bununla alakalı donanım arşivinin sitesi vardı leptopunun modelini bulup bakıyordun o siteye bi bak istiyorsan

Fişe takılı ve driverler güncel mi

Doğrudur performans moduna çekip, fişte oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini kontrol etmedim açıkcası nasıl edicem tek tek onu da bilmiyorum
Windows update yaptın mı ?
Nvdia uygulamasını kurup sürücü güncelle

FreeDOS Gelmiyor, update yapmışlardır muhtemelen de ayarlardan güncellemeleri kontrol et. Omen Gaming HUB indir ve oradan da bir kaç ayar yap.

FreeDOS Gelmiyor, update yapmışlardır muhtemelen de ayarlardan güncellemeleri kontrol et. Omen Gaming HUB indir ve oradan da bir kaç ayar yap.

Hangi ayarı yapmam gerekiyor ki orada zaten performans moduna çekiyorum

Denedim değişmedi hiçbirşey, valla iade edesim geldi. 3070 ti da 140 fps veren pc 4070 de 90 fps çok saçma
Oyun ici ayarlariniz aynimi belji 2kda oynuyor olabilirsiniz +dlss acikmi

Geri