MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,239
Alınır alternatifi yok.Kulaklık alınır mı daha iyi alternatifi var mı?
Alınır alternatifi yok.Kulaklık alınır mı daha iyi alternatifi var mı?
Yok. M800 Pro alınır. O mouse premium kalite bir mouse. Ve Shape i çok güzel.Ya tabi de demek istediğimi anlamadınM800 Pro yerine A950 Pro alsınlar demek istiyorum aradaki fiyat farkını veremeyecek olanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cloud 3 yazdı M.A.Y Cloud 3'tür.
Ayrıca güvenilir evet. Fnatic markası zaten fnatic takımının.
Yok aşağı yukarı.Kulaklık alınır mı daha iyi alternatifi var mı?
Connectgame n11,trendyol gibi sitelerde 3000'e satıyor komisyon farkından dolayı mı acaba ?Ya tabi de demek istediğimi anlamadınM800 Pro yerine A950 Pro alsınlar demek istiyorum aradaki fiyat farkını veremeyecek olanlar
Cloud 3 yazdı M.A.Y Cloud 3'tür.
Ayrıca güvenilir evet. Fnatic markası zaten fnatic takımının.
hocam dream switch sessiz mi oluyor
Alınır alternatifi yok.
Garantiyle ilgili bir şey göremedim nasıl oluyor acaba?Yok aşağı yukarı.
E tabi komisyon farkından dolayı. Ayrıca indirimi sadece kendi sitelerinde yapıyorlar.Connectgame n11,trendyol gibi sitelerde 3000'e satıyor komisyon farkından dolayı mı acaba ?
Arasında 1500'TL gibi bir indirim olması baya ucuz geliyor ve korkutmuyor desem yalan olur![]()
Yani ConnectGame de aşağı yukarı olmuyorGarantiyle ilgili bir şey göremedim nasıl oluyor acaba?
Mcu'dan dolayı instability sorunları aşırı fazla yaşanıyor mouseda. A950'de Nordic 52833 var en azından.Yok. M800 Pro alınır. O mouse premium kalite bir mouse. Ve Shape i çok güzel.
Garantisi yok hocam, hiçbir şekilde iade edemezsin yada değişim yapamazsın.Fakat sorunlu olacağını sanmıyorum ürünlerin.Garantiyle ilgili bir şey göremedim nasıl oluyor acaba?