Aynı soru benim için de geçerli :/Pulsar x2 mi xm2we mi?
Aynı soru benim için de geçerli :/Pulsar x2 mi xm2we mi?
M800 Pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmam
Anakart boş iş git mouse al![]()
A950 ProAynı soru benim için de geçerli :/
M800 proda MCU yüzünden sorun yaşayanlar olabiliyor Dareu A950 daha mantıklı bence.M800 Pro
Sanmam
Anakart boş iş git mouse al![]()
Hocam magnezyum olan değil de bu a950 pro 4k 1.5 ve m800 pro 1.100₺ olan mouseların sensörü ile razer focus pro karşılaştırılır mı? Arada 2 bin liraya değecek fark var mı?Benim de alasım var ihtiyacım olmadığı halde kara kara düşünüyorum
Kailh gm veya huano switch kullanıyorlar ayrıca dareular pbt mataryel ile geliyor. 3.5k'ya A950 Pro 4K magnezyum varken ben v3 almazdım açıkçası
A950 4K daha mantıklı evet arkadaş diğerlerinin fiyatını veriyorsa onu da alabilir, bunu unuttum.Alıntıyı görüntüle
A950 Pro
M800 proda MCU yüzünden sorun yaşayanlar olabiliyor Dareu A950 daha mantıklı bence.
YOK (Fark da yok) A950 4K al geç.Hocam magnezyum olan değil de bu a950 pro 4k 1.5 ve m800 pro 1.100₺ olan mouseların sensörü ile razer focus pro karşılaştırılır mı? Arada 2 bin liraya değecek fark var mı?
Evet o da olabilironun yerine dareu a950 pro 4k öneririm 4k polling rate = 0.25 ms muhteşem değerler.
Ha yok onu demek istemedim normal 4k olmayan versiyonu da 1100e düşmüş ya.A950 4K daha mantıklı evet arkadaş diğerlerinin fiyatını veriyorsa onu da alabilir, bunu unuttum.
YOK (Fark da yok) A950 4K al geç.
Alınır valla en ucuz magnezyum mouse o şuan. @kivanctas ta mevcut incelemesini yapmıştıMagnezyum olan sırf magnezyum oluşu için alınır mı hissiyatı nasıldır
4K daha mantıklı aradaki fiyat farkına.Ha yok onu demek istemedim normal 4k olmayan versiyonu da 1100e düşmüş ya.
Ya tabi de demek istediğimi anlamadın4K daha mantıklı aradaki fiyat farkına.
Cloud 3 yazdı M.A.Y Cloud 3'tür.Arkadaşlar bu site güvenilir midir ?
Bir de kulaklığın Corsair ve ya Hyperx markasında muadili nedir,alınır mı bu fiyata kulaklık ihtiyacım var.
hocam dream switch sessiz mi oluyorYa tabi de demek istediğimi anlamadınM800 Pro yerine A950 Pro alsınlar demek istiyorum aradaki fiyat farkını veremeyecek olanlar
Cloud 3 yazdı M.A.Y Cloud 3'tür.
Ayrıca güvenilir evet. Fnatic markası zaten fnatic takımının.