Kullandınız mı hiç bu mouseuonun yerine dareu a950 pro 4k öneririm 4k polling rate = 0.25 ms muhteşem değerler.
yok ama youtubede bir sürü incelemesi var ve kullananlar çok memnunKullandınız mı hiç bu mouseu
bütçeyi 1.5k yaparsan a950 pro 4k alDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.trDelux mü yoksa Dareu mu ikisi arasından kaldım relax claw grip kullanıyorumDareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Dareu olan superlightın aynı shapesi superlight kullanıdysan ona göre karşılaştırDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.trDelux mü yoksa Dareu mu ikisi arasından kaldım relax claw grip kullanıyorumDareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
hocam bütçeyi artırmayı düşünmüyorum teşekkür ederim.yok ama youtubede bir sürü incelemesi var ve kullananlar çok memnun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçeyi 1.5k yaparsan a950 pro 4k al
Valla superlight kullanmadım ama benim de aklım biraz dareu daDareu olan superlightın aynı shapesi superlight kullanıdysan ona göre karşılaştır
@MuratTheFounderOfGariban Dareu ek 75 pro 1.500₺’ye alınır mı? Dream switch nasıldır? Akko cream gibi tok ve hoş sesli tuş takımı takmayı düşünüyorum. Önerir misin?
En fp a950 pro hocamDareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.trDareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.trDAREU EK807G Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
Dareu EK807G Beyaz Kablosuz Mekanik Klavyesi - Kırmızı Switch Kablosuz klavye 2.4G bağlantısı Tuş başlığı: ABS Doubleshot DareU EK807G kablosuz klavye Ürün adı: DareU EK807G kablosuz klavye Teknoloji: 2.4G Kablosuz mekanik klavye Tuş başlığı: ABS Doubleshot LED ışık: Yok Pil: 2 AAA (6 aya...shop.connectgame.com.trDAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Brown Switch - Beyaz
DAREU EK87 v2 Mekanik Oyun Klavyesi -2 tarafı RGB şeritli - Kahverengi Switch Arayüz: PC USB bağlantı noktasıDüzen: 87 KEY (US)Anahtar Kapağı: ABS çift enjeksiyonAnahtar: D-Switch KahverengiSürücü: HayırAnahtar Çatışması: N-Anahtar DevirmesiLED Işık: Gökkuşağı/ LED IşıkAğırlık: 936 gBoyut...shop.connectgame.com.trDAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.trDAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap )...shop.connectgame.com.trDAREU A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler Düğme: 7Materyal: Magnesium Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0 & 80 milyonKablolu ve 2.4G: 400/800/1600 (varsayılan) /3200/6400dpi (maksimum 26000)BT: 400/800/1600 (varsayılan)...shop.connectgame.com.tr
HEPSİ MÜKEMMEL
Mesaj otomatik birleştirildi:
En f/p leri delux m800 PRO ama hepsi çok iyi.
genelde girmiyorHepsiburada da indirime girer mi acaba? sitedeki gibi
Delux ü 15 ggün önce aldım 1k idi indirimde. dün ilk defa şarja taktım çok beğendim benDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
Ek75 pro alinir mi 1500tl4 fiyatı aşırı iyiymiş ama dareunun.
Alınır.Ek75 pro alinir mi 1500tl