Tam 3395 performansı vermiyor ama aman aman da yok.Mcu'dan dolayı instability sorunları aşırı fazla yaşanıyor mouseda. A950'de Nordic 52833 var en azından.
Geçilebilir farkı hissedersin.dareu a950 proya geçilir mi pulsar xlite wireless'tan, şeklin önemi yok benim için
iki şekilde de rahatım problem yok o konudaTam 3395 performansı vermiyor ama aman aman da yok.
"Aşırı fazla sıkıntı" yaşayan adam Armani rica ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçilebilir farkı hissedersin.
Ama ergo kullanmaya alistiysan uzer
Xm1rMouselardan hangisi daha iyi bir arkadaşım alacaktıda ona göre önereyim
3300 orada.Yani ConnectGame de aşağı yukarı olmuyor
Garantisi yok hocam, hiçbir şekilde iade edemezsin yada değişim yapamazsın.Fakat sorunlu olacağını sanmıyorum ürünlerin.
Bazı delux modellerinde bulunan sapıtma olayını yaşayanlar mevcut o yüzden A950 öneriyorum ben artık.Tam 3395 performansı vermiyor ama aman aman da yok.
"Aşırı fazla sıkıntı" yaşayan adam Armani rica ediyorum.
Geçilebilir farkı hissedersin.
Ama ergo kullanmaya alistiysan uzer
Alınır.3300 orada.
Garanti olmamasına rağmen alınır mı?
İkisi de alınır ama delux daha kaliteli ve dolu kutu içerikli. 4K versiyonu var mechkeys te TR ye gelse yok satarBazı delux modellerinde bulunan sapıtma olayını yaşayanlar mevcut o yüzden A950 öneriyorum ben artık.
Alınır.
kanka 3 kişi 3 farklı m800 pro satın alıp kullandık, belki senin kullandığın m800 pro'da sıkıntı yoktur fakat kullanılabilecek gibi değil. sürekli mouse takılıyor 1 değil 2 değil tüm aldıklarımız aynı. resmen 50hz ile kullanıyor gibi oluyorsun bazen dakikada bir oluyor bazen 15 dakikada bir ama kanser ediyor insanı. kesinlikle alınmaması gereken bir mouse.İkisi de alınır ama delux daha kaliteli ve dolu kutu içerikli. 4K versiyonu var mechkeys te TR ye gelse yok satar
Aj199 4K da aynı sekil
Çok güzel, fabrikasyon lube işlemi yapılmış, 3modlu pbt keycaps, bu fiyata güzel.ek75 pro nasıl klavyedir switch olarak hiç bilmiyorum mavi gibi sesli switchleri çok beğenmiyorum kırmızı güzel geliyor.
1500 TL verecektim kulaklığa garantisi yok diye vazgeçtim öyle saçma şey mi olur ustaGarantisi yok hocam, hiçbir şekilde iade edemezsin yada değişim yapamazsın.Fakat sorunlu olacağını sanmıyorum ürünlerin.
al sat yapılır mı ek75 pro hocam? yılbaşından sonra zam yiyip 2k ya satsam 500tl kar iyi gibiÖzellikle dareularin klavye mouselarin fiyati aşırı iyi.
Alınır.