zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,378
Çok zor bir şey değil sanal kart oluşturmak oluşturup öyle al ne olur ne olmaz.Peki ya sanal karta gerke var mı?
Çok zor bir şey değil sanal kart oluşturmak oluşturup öyle al ne olur ne olmaz.Peki ya sanal karta gerke var mı?
@Light @zerolite @yusuftheayay hocam peki bu durum hakkında bir bilginiz var mı?@tediousbear hocam iyi forumlar ben voidu dan alışveirş yaptım ancak hala daha ne param gitti nede oyunum geldi öylesine duruyor sizde böyle bir sorun olmuş muydu?
siparişler kısmında sorunun gözükmesi lazım kartınızda yeterli miktar var mıydı?
Vardı hocam.siparişler kısmında sorunun gözükmesi lazım kartınızda yeterli miktar var mıydı?
Bankanız belli bir sebepten reddetmiş olabilir. Ben paparadan alırken aynı sorunla karşılaşmıştım desteğe yazıp düzelttim durumu anca.Vardı hocam.
Alıntıyı görüntüle
Parayı çekmediyse işlem olmamış
Bende paparadan alıyorum hocam ancak bi gitme durumu olmadı kartımdan şimdi desteğe mesaj attım bekliyorum bende.Bankanız belli bir sebepten reddetmiş olabilir. Ben paparadan alırken aynı sorunla karşılaşmıştım desteğe yazıp düzelttim durumu anca.
Paparada siz koymasanız bile bir 100tl gibi sınır oluyor genelde. O sınırı aştıysanız ödeme gerçekleşmemiş olabilir bildirimler kısmında olsa gerek neden gerçekleşmediği.Bende paparadan alıyorum hocam ancak bi gitme durumu olmadı kartımdan şimdi desteğe mesaj attım bekliyorum bende.
ödeme yapabiliyormusun ordanVardı hocam.
Alıntıyı görüntüle
Hayır hocam hala bekliyorum.ödeme yapabiliyormusun ordan
Hocam peki ödeme ne kadar sürede gerçekleşti sizde ben hala bekliyorumda.Bu siteden baya bir oyun aldım tamamen güvenilir dostum