Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

Hiç test etmedim ama alınmaz gibi onun yerine ikinci el temiz bir telefon daha mantıklı geliyor bana.

Aldığın yere göre değişir.
Ama satan insanlar hayır için yapmıyor bu işi, parasına bakıyor.
O yüzden bana pek güvenilir gelmiyor.
Fiyatı ne kadar?

Aldığın yere göre değişir.
Ama satan insanlar hayır için yapmıyor bu işi, parasına bakıyor.
O yüzden bana pek güvenilir gelmiyor.
Fiyatı ne kadar?
Alınır niye alınmasın ama güvenilir sitelerden alırsanız garanti konusunda sıkıntı olmaz

Böyle şeyler bana güven vermiyor,
Yani para benim param olsaydı, ben buraya harcamazdım diye düşünüyorum.
Screenshot_84.png

Eğer bu saatten sonra iPhone 6 alırsan, çok üzülürsün. Bunu 2 sene önce arkadaşlarıma dediğimde; hadi lan ordan iPhone bu bir şey olmaz demişlerdi. Şimdi hepsi keşke seni dinleseydik diyorlar.

Böyle şeyler bana güven vermiyor,
Yani para benim param olsaydı, ben buraya harcamazdım diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Başka telefon olarak Meizu M10 buldum ama o da içime sinmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bu saatten sonra iPhone 6 alırsan, çok üzülürsün. Bunu 2 sene önce arkadaşlarıma dediğimde; hadi lan ordan iPhone bu bir şey olmaz demişlerdi. Şimdi hepsi keşke seni dinleseydik diyorlar.
Benim abim kullanıyor hala. Ben zaten telefondan oyun vs. oynamayacağım. Oyun oynamak için tabletim var mobil oyunları ordan oynuyorum.

Benim abim kullanıyor hala. Ben zaten telefondan oyun vs. oynamayacağım. Oyun oynamak için tabletim var mobil oyunları ordan oynuyorum.
Sadece oyun için değil. Artık güncelleme almıyor. Bu yüzden telefon yavaşlıyor ve takılmalar oluyor. Bu fiyat bandında başka markalara bakmanı öneririm. Eminim ki seni Apple'dan daha fazla mutlu edecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,727
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri