❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

kağıt olayını bir esnaftan pos makinesi kağıdı alarak çözdüm yazıcı içerisine sığmıyordu kaleme sardım ufak ufak takarak işlemi çözdüm
Biten kağıdın rulolarını atmayın size tavsiyem, ona sarar sarar kullanırsınız. Esnafta ben de tanesi 15 liraya buldum ama henüz alıp denemedim

İMPARATOR GELDİ güzel ürun der notlari icin de ideal
20231226_214247.jpg

Linktekini biri tavsiye etmişti aldım 48 tl ye şimdi zam gelmiş. (kesin 3-4 kişi alınca arttırdı çakal 😀 )
Kağıt ince ama baskı iyi.
Tek rulonun nerdeyse yarısı sığıyor içine 10 rulo heralde ömürlük gibi bişey.
Daha da pahalılanmadan alın bence daha iyi fiyat ben görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolsun bu arkadaş kağıt derdinde kurtardı beni.

iPhone'da Fun Print uygulaması çalışmayan varsa iBleem uygulamasını deneyebilir, uzun uğraşlar sonucu kendi telefonumla çıktı almayı başardım

Arkadaşlar kullanım inceleme test farklı kâğıt kullanımı ve daha iyi fotoğraf baskısı ile ilgili rehber video hazırlayıp ekledim. Dileyen izleyebilir.

Ürün bugün geldi. 5 dakika kardeşime verdim, nasıl yaptıysa bozmuş ürünü. Cihaza bağlanıyor. Kağıdı çıkartıyor ama baskısı çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?

Ürün bugün geldi. 5 dakika kardeşime verdim, nasıl yaptıysa bozmuş ürünü. Cihaza bağlanıyor. Kağıdı çıkartıyor ama baskısı çıkmıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?
hocam kağıdı ters çevirmiş olabilir ruloyu ters takıp deneyin isterseniz kağıdın bir tarafı ısıya duyarlı diğer tarafına isteseniz da basmaz

Geri