Ben gittim aldım valla. Personel eksikliği falan var diyiyorlardı ama bilemedim.benim de cuma günü ilçe ptt ye gelmiş. bugün de dağıtıma çıkartmadılar. illa gidip almamız mı gerekiyor? yoksa getirirler mi? bir de babam benim adıma şubeden alabilir mi bu kargoyu?
bugün dağıtıma çıkartıldı diye mesaj geldi. umarim getirirler.Ben gittim aldım valla. Personel eksikliği falan var diyiyorlardı ama bilemedim.
Anladığım kadarıyla yerleştirme kısmına sığmadığı için belli bir kısmını aldın. Bakmak isterim link bırakabilir misin?57x25 termal rulo satın aldım denemek için. Rulo büyük geldiği için kağıt kısmından kaleme sarıp istediğim kalınlığa ulaşınca makineye taktım. Denemek için çıktı aldım ve sonuç başarılı. Ama içinde gelen termal rulo kadar kaliteli rulo bulamayız galiba
Fiziki olarak satın aldım. Japon pazarı tarzı bir yerden. Yanlış hatırlamıyorsam 10 TL idi. Bildiğimiz pos cihazına koyulan tarzda büyük bir ruloAnladığım kadarıyla yerleştirme kısmına sığmadığı için belli bir kısmını aldın. Bakmak isterim link bırakabilir misin?
Olaf deyince bende LOL sandım
Fiyat çok iyi aşırı kaliteli çıkarmıyor ama çok tatlı. Sırf sınav için minik notlar çıkartmak için bile kullanılabilir. Bluetooth bağlantılı olması bile bir artı bence.