Wallpaper Önerisi

15bd295dada369a2f922798d2d6b7af7.jpg

Yaptım:)

Desktop Screenshot 2020.07.10 - 00.25.58.36.png

windows 7 gibi bizim için efsane windows xp ye selam olsun(2006 da çıkan vista o kadar kötüydü ki çoğu kişi xp de kaldı hatta çoğu pc de hala xp var sistemi yetenler windows 7 oturduktan sonra xp den vazgeçmişti zaten bir işletim sisteminin efsane olması için sonraki işletim sisteminin sorunlu veya beğenilmemiş olması gerekiyor windows 8 örneği gibi çoğu kişi beğenmemişti ve galiba sorunlara da sahipti en başta) windows 7 bir efsane olarak gönlümüzde hakettiği yer yani xp nin yanını haketti)

Bir sey soracagim cift monitorde batuhan buyukakkanin ki gibi wall paperi nasil yapiyoruz cok guzeller de ev vloguna bakarsaniz bulabilirsiniz onceden gormustum hep aklimda kaldi.

Bu wallpaper'ın 1080p'si var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi 1080p sanırsam masaüstüme uydu gibi.

Bilmiyorum ki, internetten aldım.

Bir sey soracagim cift monitorde batuhan buyukakkanin ki gibi wall paperi nasil yapiyoruz cok guzeller de ev vloguna bakarsaniz bulabilirsiniz onceden gormustum hep aklimda kaldi.

Bulursam atayım hocam.

ROG

Ekler

• as.png
    as.png
    2 MB · Hit: 55
Öneririm.

Ekler

• Red Wallpaper.jpg
    Red Wallpaper.jpg
    339.3 KB · Hit: 51
Hemen bakiyorum atarim buradan video yu

Bu videoydu.

Hocam bunu Wallpaper Engine diye bir program ile yapıyor, uygulama Steam'de 10TL. Ben yinede seni boş bırakmak istemedim şuraya tıklayarak çift monitörler için Wallpaperlere bakabilirsin.

Ekstra olarak benim hoşuma giden 1 taneyi alta koyayım. (çift monitör kullanmıyorum o yüzden denemedim ama bana göre hoş duruyor.)

(sonradan farkettim resme tıklanmıyormuş, şuraya tıklayarak bir siteye gidebilirsin. Güzel ve çift monitörler için Wallpaperler var.)

Son düzenleme:
En iyisi budur inkar eden zengindir!

Geri