❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Akko 3084B Plus RGB 🔥🔥 1.088,55 TL

Benimki bugün geldi de skatezlerinde dengesizlik var sallanıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada bir bağlantı kopma sorunu yaşayan var mı? Bazen oyunun en heyecanlı yerinde USB takıp çıkartma sesi geliyor ve kontrol 1 saniye gidiyor. Acaba Bluetooth moduna geçmek için vesaire bir tuş kombinasyonu var da ona mı basıyorum çözemedim.
Bluetooth kombinasyonları FN+E, FN+R ve FN+T. Yanlışlıkla o tuşlara bastığınızı sanmıyorum.

Arada bir bağlantı kopma sorunu yaşayan var mı? Bazen oyunun en heyecanlı yerinde USB takıp çıkartma sesi geliyor ve kontrol 1 saniye gidiyor. Acaba Bluetooth moduna geçmek için vesaire bir tuş kombinasyonu var da ona mı basıyorum çözemedim.
Bende var dün oyunun ortasında gitti adamın karşısında heykel gibi kaldım kablo çıkar tak yapınca düzeldi

Bendede kasperskys klavyenin driverini mining virüsü olarak algılıyor

Çin menşei ürünlerin driverlarının genelinde var o. Open source olmadığı için öyle algılıyor.

ayni antivirus bende sikinti cikarmadi ya
kasanin arkasindaki usb portlarinda ben genel olarak mouse vs kopma sorunu yasiyordum artik tum alicilar on portlarda ve sorunsuz kopma yasamiyorum. deneyebilirsin

Benimki bugün geldi de skatezlerinde dengesizlik var sallanıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth kombinasyonları FN+E, FN+R ve FN+T. Yanlışlıkla o tuşlara bastığınızı sanmıyorum.
bu sallanma bende de var ama peçete koydum ufak düzelttim yapacak bişi yok
2.4 le kullanıyorum hiç yaşamadım su ana kadar bayağı da aktif kullanıyorum ama yaşanmadı

kasanin arkasindaki usb portlarinda ben genel olarak mouse vs kopma sorunu yasiyordum artik tum alicilar on portlarda ve sorunsuz kopma yasamiyorum. deneyebilirsin
Driver ayarlarında başlangıçta açılsın diye seçenek var ona basınca virüs uyarısı veriyor onu bi denermisin

Benim bütün alıcılar ön taraftaydı zaten. Modem masanın üstünde, o da 2.4 GHz olduğu için sinyaller karisiyordur belki diye düşündüm. Modemi farklı bir odaya koydum. Fırsat bulduğumda deneyeceğim. Kopmalar devam etmezse modemden olduğu anlaşılır.

Modem ve klavye birbirine yakın mı?
Hocam klavye driverinin ayarlarında program başlangıçta açılsın diye bir ayar var(tam ismi böyle olmayabilir ama bulursunuz) onu açınca sizde de sıkıntı oluyor mu( virüs programı varsa tabii) deneyebilirmisiniz

Hocam klavye driverinin ayarlarında program başlangıçta açılsın diye bir ayar var(tam ismi böyle olmayabilir ama bulursunuz) onu açınca sizde de sıkıntı oluyor mu( virüs programı varsa tabii) deneyebilirmisiniz
Virüs programı kullanmıyorum. :peepo1:

Modem ve klavye birbirine yakın mı?
Yakın ama saçma olan kabloluda da aynı sorunu yaşadım , dün bir anda ışıklar yanmasına rağmen klavye çalışmamaya başladı kabloyu çıkar tak yapmam gerekti , acaba kablolu bağlı olmasına rağmen 2.4 bağlantıda mı kaldı ona bakmayı unuttum

Yakın ama saçma olan kabloluda da aynı sorunu yaşadım , dün bir anda ışıklar yanmasına rağmen klavye çalışmamaya başladı kabloyu çıkar tak yapmam gerekti , acaba kablolu bağlı olmasına rağmen 2.4 bağlantıda mı kaldı ona bakmayı unuttum
Kabloyu takınca otomatik olarak kablolu moda geçmiyordu diye hatirliyorum. 2.4 GHz'den devam ediyor olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,317
Üyeler
187,486
Son üye
Maisyh
Geri