Yardım Asus yetkili servis?

casrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Merhabalar arkadaşlar ekran kartım Asus TUF Gaming rx 6700 xt termal macun bakımları ve toz temizliği için Asus servisine gönderebilir miyim?

Eğer gönderiliyorsa servisi kim bunun nasıl iletişime gecebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar arkadaşlar ekran kartım Asus TUF Gaming rx 6700 xt termal macun bakımları ve toz temizliği için Asus servisine gönderebilir miyim?

Eğer gönderiliyorsa servisi kim bunun nasıl iletişime gecebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
ASUS'UN servisleri daha çok yetkisiz servis gibi :D

Göndermeye gerek yok garantisi bitmesine az kalmışsa. Ekstra ücret alıyorlar zamanında garanti bozmayım diye ben de göndermiştim 450tl falan istemişlerdi.

Ekran kartının termal bakımı ve toz bakımı için gondericem bir sıkıntı olur mu kardeşim?
VALLA BİZ LAPTOP GÖNDERDİK ADAMLAR ya vidayı eksik yolluyor yada kısa vida olacak yere uzun vida takıyor asus rog laptop çöp oluyormuş az daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının termal bakımı ve toz bakımı için gondericem bir sıkıntı olur mu kardeşim?
aynısını tuf laptopta da yaşadık

Göndermeye gerek yok garantisi bitmesine az kalmışsa. Ekstra ücret alıyorlar zamanında garanti bozmayım diye ben de göndermiştim 450tl falan istemişlerdi.
Garanti servisi nasıl ücret alıyor arkadaş. Ne biçim insanlar bunlar

VALLA BİZ LAPTOP GÖNDERDİK ADAMLAR ya vidayı eksik yolluyor yada kısa vida olacak yere uzun vida takıyor asus rog laptop çöp oluyormuş az daha

aynısını tuf laptopta da yaşadık
Koskoca Asus servisi nasıl bunu yapıyor kardeşim?

Son düzenleme:
Garanti servisi nasıl ücret alıyor arkadaş. Ne biçim insanlar bunlar

Koskoca Asus servisi nasıl bunu yapıyor kardeşim?
onu asusa sormak lazım hocam laptop bildiğin kasmıştı vida üst kasadan iz yapmıştı komple söktüm cihazı geri uygun yerlere takark topladım bir tane vidayı da söküp attık o uzun ve yanlış olanı

onu asusa sormak lazım hocam laptop bildiğin kasmıştı vida üst kasadan iz yapmıştı komple söktüm cihazı geri uygun yerlere takark topladım bir tane vidayı da söküp attık o uzun ve yanlış olanı
Neyse Kendim Temizleyeyim lazım değil

en garantisi hocam riske girme boş ver

elinden geliyorsa kendin yap geç padler bozuk değildir ztn mx4 al yap bakımını garanti bittiyse
4 aylık daha garantisi var. Ne yapayım bilemedim

4 aylık daha garantisi var. Ne yapayım bilemedim
ısı yoksa devam et ben 4 5 sene farbikadan çıktığı gibi gtx 1050 kullandım :D msi gaming x öylede sattım etiketi üstünde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,314
Üyeler
190,728
Son üye
Kayhan Muhammed
Geri