Öneri 13k’ya Realme GT2 Pro alınır mı?

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Bütçe
14000
2. el çiziksiz kutulu garantili 13k’ya Realme GT2 Pro buldum Sahibinden’de. Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve 8 ram 128 depolama var. Şuan IPhone 7 128gb kullanıyorum telefonu baya yoğun kullanan arkada 20-30 program açan ve oyun oynayan birisiyim. Bu cihaz isteklerimi karşılar mı ve bu fiyat bandına sıfır/2. el cihaz öneriniz var mı yoksa bu cihazı mı almalıyım?

2. el çiziksiz kutulu garantili 13k’ya Realme GT2 Pro buldum Sahibinden’de. Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve 8 ram 128 depolama var. Şuan IPhone 7 128gb kullanıyorum telefonu baya yoğun kullanan arkada 20-30 program açan ve oyun oynayan birisiyim. Bu cihaz isteklerimi karşılar mı ve bu fiyat bandına sıfır/2. el cihaz öneriniz var mı yoksa bu cihazı mı almalıyım?
karşılar ama bi ios performansı beklemeyin

Net alınır.

Alınır kullanıyorum taş gibi telefon.İphone 7den sonra çağ atlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya uygulamalar arasında geçiş yapan cihaza yüklenen birisiyim iphone 7 karşılıyor bunu realme gt2 pro sorun çıkarır mı sizce?

7k fazladan falan vermem gerekiyor.
😃

😃
Ciddiyim bu arada batarya sağlığı %64 olmasına rağmen karşılıyor oyunlarda falanda iyi :D

Ben iphone se 2022den geçtim çağ atladım 7yi konuşmaya gerek yok

😃
Isınma falan var diyorlar kronik olarak cidden çok ısınıyor mu?

Ben bu telefonun arkasi siyah cam olanini 6 ay kadar kullanip 13 e sattim.
+ ozellikleri cok fazla kamera iyi ozellikle mikroskop kamera eglenceli, Batarya iyi zaten cok hizli sarz oluyor, ekran 2k boyutlari guzel yani genel olarak optimal bir telefon ama oyle bir eksisi varki illallah ettirdi inanilmaz isiniyor hele wifi yok da oyun falan oynamaya calisirsan el yakiyor, sogusun diye buzluga koydugumu hatirliyorum.
8gen 1 islemciler boyle isiniyorlar, ikinci el s23 aldim yerine oneririm ya da ugrasabileceksen yd s23u

Isınma falan var diyorlar kronik olarak cidden çok ısınıyor mu?
evet kas gücü ile ünlü bir işlemci ve cayır cayır ısındığı haberleri doğrudur :kekw: Oyun oynuyorsanız fan almanızı tavsiye ederim.

Baya uygulamalar arasında geçiş yapan cihaza yüklenen birisiyim iphone 7 karşılıyor bunu realme gt2 pro sorun çıkarır mı sizce?

7k fazladan falan vermem gerekiyor.
Onu paramparça eder GT2 Pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,462
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi
Geri