Alidemiray
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisi ni hocamben sinerjiden aldim o monitoru ysrin kullanicagim size donus yaparim hocam.
Hangisi ni hocamben sinerjiden aldim o monitoru ysrin kullanicagim size donus yaparim hocam.
25 inç 240 hz odyssey g4 samsungHangisi ni hocam
25 inç 240 hz odyssey g4
ben satın aldım elime ulaştı yarin ilk defa açıcagım test edip yazarımalınır mı? bilgin varmı araştırdın mı
Üstünde gamebooster, rampage, everest, gamepower, James Donkey, monster ve Casper yazan hiçbir şey alınmazGamebooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms Ss IPS Fhd Freesync, G-Sync Hdmı*2+Dp*2 Flat Gaming Monitör
Merhaba fps oyunları için bu monitörü almayı düşünüyorum ama marka konusunda endişelerim var bilgisi olan yardımcı olabilir mi veya önerileriniz var ise link olarak atarmısınız teşekkürler.
Önerin varmıdır link olarak atarmısınÜstünde gamebooster, rampage, everest, gamepower, James Donkey, monster ve Casper yazan hiçbir şey alınmaz
Üstünde gamebooster, rampage, everest, gamepower, James Donkey, monster ve Casper yazan hiçbir şey alınmaz
Dostum deneye bildin miben satın aldım elime ulaştı yarin ilk defa açıcagım test edip yazarım
Üstünde gamebooster, rampage, everest, gamepower, James Donkey, monster ve Casper yazan hiçbir şey alınmaz
yok hocam ekran kartini takayim denicem![]()
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu iki monitör hakkında yorumunuz varmıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum deneye bildin mi
Yukarıda bellirttigim ve bu arasındayım hangisi tatmin eder hangisi iyidir yardımxı olurmusun![]()
LENOVO Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Üreticisi belli olmadığı sürece alınmaz. Örneğin bu GB monitörün üreticisi diğer modellerinkinden çok daha iyi. Lütfen altına bakmadan altını doldurmadan konuşmayın. Birde JD ve Gamepower; Everest, rampage kadar kötü değiller. Gamepower'ın yeni modelleri gayet güzellerÜstünde gamebooster, rampage, everest, gamepower, James Donkey, monster ve Casper yazan hiçbir şey alınmaz
Peki attıgım modellerden tavsiyeniz varmıdır çünkü dün gece game bostr 6169 tl den 8200 e mi ne cıktıÜreticisi belli olmadığı sürece alınmaz. Örneğin bu GB monitörün üreticisi diğer modellerinkinden çok daha iyi. Lütfen altına bakmadan altını doldurmadan konuşmayın. Birde JD ve Gamepower; Everest, rampage kadar kötü değiller. Gamepower'ın yeni modelleri gayet güzeller
Aoc eski monitörüm alabilirsin çok güzel model![]()
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu iki monitör hakkında yorumunuz varmıdır.
Dostum deneye bildin mi
Yukarıda bellirttigim ve bu arasındayım hangisi tatmin eder hangisi iyidir yardımxı olurmusun![]()
LENOVO Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Baya kişi de samsung u tavsiye ediyor ikisi arasında kaldım aradaki 1000 tllik fark a değer midirAoc eski monitörüm alabilirsin çok güzel model
Bilemiyorum size kalmış ben zamanında bayağı kullandım ghosting sıfır renkler çok güzel mükemmel fp bir monitör ben olsam aoc alırımBaya kişi de samsung u tavsiye ediyor ikisi arasında kaldım aradaki 1000 tllik fark a değer midir