Parfüm önerir misiniz

Reaksiyon skoru
108
Bütçe 650 tl ye kadar çıkar şöyle kokusu baya kalıcı olan güzel kokan parfüm önerebilir misiniz

650 bandında kalıcı koku bulmak bence zor baya zor. çünkü 200 300tl bandındaki parfümleri 600lerde satıp kalıcı veya premium etiketinde satıyorlar. anca bir ihtimal esnaf dediğimiz ufak dükkanları olan kişisel açılmış parfümerilerde bulunabiliyor. MFY parfüm var oturduğum semtte arkadaşımda denedim kalıcılığı iyiydi. instagram web sitesi vs var bir bakın araştırıyorsan. ilgini çekerse alıp denersin. dediğim gibi ben satın almadım sadece arkadaşımda denedim. güzeldi.

650 bandında kalıcı koku bulmak bence zor baya zor. çünkü 200 300tl bandındaki parfümleri 600lerde satıp kalıcı veya premium etiketinde satıyorlar. anca bir ihtimal esnaf dediğimiz ufak dükkanları olan kişisel açılmış parfümerilerde bulunabiliyor. MFY parfüm var oturduğum semtte arkadaşımda denedim kalıcılığı iyiydi. instagram web sitesi vs var bir bakın araştırıyorsan. ilgini çekerse alıp denersin. dediğim gibi ben satın almadım sadece arkadaşımda denedim. güzeldi.
1k bütçeye bulurmuyuz kalıcı koku 1.2k zorlarım

Kuzenim Zara Florence kullanıyo kalıcılığı falan 10 numara bulabilirsen ondan al

Kuzenim Zara Florence kullanıyo kalıcılığı falan 10 numara bulabilirsen ondan al
450 tl bide kendi yerinde iyimiş gidip bi denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu da yazdım bi kenara teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu parfümü siz kendiniz aktif olarak kullanıyor musunuz yorumlara baktım herkes çok güzel yazmış kullanıyorsanız kalıcılığı vs. bilgi verir misiniz

Son düzenleme:
Bu parfümü siz kendiniz aktif olarak kullanıyor musunuz yorumlara baktım herkes çok güzel yazmış kullanıyorsanız kalıcılığı vs. bilgi verir misiniz
Valla 1 kere kullandım kapının arkasında asılıydı kıyafet 1 hafta sonra lazım oldu yine giyiym dedim buram buram kokuyodu kokusuda mükemmel. Aktifte kullandığım parfüm olduğu için aktif kullanmıyorum ama bundan sonraki parfümum kesinlikle o

Hocam kalıcılığı ne kadar peki bilginiz var mı fiyatı baya iyimiş eğer güzel diyorsanız denemedik direk sipariş edeyim
Biri armani swy absoltynin muadili digeri one million luckynin muadili kaliciligi guzel ancak yayilimi cok iyi degil 2side kislik koku 2. Urun %50 indirimli oluyor o yuzden 2 adet onerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,330
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri