Dolaptan PlayStation alınır mı? Acil Yardım

Wanda Maximoff

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Dolap üzerinden daha önce hiç satış yapmamış birinden ürün alınır mı veya daha önce satış yapmıştan alınır mı farkı var mı sorun yaşar mıyım alırsam neler yapmalıyım sorun yaşamamak için cevaplarınızı bekliyorum yardım edin😊😊😊

Dolap üzerinden daha önce hiç satış yapmamış birinden ürün alınır mı veya daha önce satış yapmıştan alınır mı farkı var mı sorun yaşar mıyım alırsam neler yapmalıyım sorun yaşamamak için cevaplarınızı bekliyorum yardım edin😊😊😊
Hangi ilan hocam?

Satış yapmamış birinden ürün alma. Fiyat düşükse puanı da yoksa %99 dolandırıcıdır.
Puanı olanlarda dolandrıcı olabiliyor. bende ps5 arıyorum dolaptan. Bir arkadaş bol puanı olan birinden dolandırılmış. Dolandıran kişi o hesabı dolandırmak için satın almış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link üzerinden ise dolandırıcılık okay dolap üzerinden devam edecek ise işlem yine mi dolandırıcılık yoksa ne
Dolap üzerinden zor ama yine de size ürün gelince kargocudan rica edin onun gözünün önünde videoya alarak açın.

Puanı olanlarda dolandrıcı olabiliyor. bende ps5 arıyorum dolaptan. Bir arkadaş bol puanı olan birinden dolandırılmış. Dolandıran kişi o hesabı dolandırmak için satın almış.
Uzak dur diyorsun yani 3 5 daha ayarla öyle al

Dolap üzerinden zor ama yine de size ürün gelince kargocudan rica edin onun gözünün önünde videoya alarak açın.
Kafam çok karıştı şimdi

dolap komisyonu sepet tutarı üzerinden %8 olmuş 250tl üstü için nasıl hala avantajlı olabiliyor ki ordaki fiyatlar?

Evet doğru şimdi hatırladım. Geçen hafta birine yazmıştım 20den fazla yorumu var puanı yüksekti o zaman da whatsapptan yazın falan diyorlar denemek için yazdım dolandırıcı çıktı. Şikayet edip banlattırdım.

Uzak dur diyorsun yani 3 5 daha ayarla öyle al

Kafam çok karıştı şimdi
Uzak dur demiyorum. Bende dolaptan kaç defa ürün aldım sattım ama dolandırılmadım hiç. Sadece dikkatli ol diyorum. Herkese inanma.

Uzak dur demiyorum. Bende dolaptan kaç defa ürün aldım sattım ama dolandırılmadım hiç. Sadece dikkatli ol diyorum. Herkese inanma.
Tamam dikkatli olacağım kargocu ile videolu şekilde açacağım ürünün tüm görselini almadan önce video kaydı alacağım ürün açıklaması ve yorumlar dahil şekilde parayı dolap üzerinden vereceğim farklı yapabileceğim bir şey var mı?

Tamam dikkatli olacağım kargocu ile videolu şekilde açacağım ürünün tüm görselini almadan önce video kaydı alacağım ürün açıklaması ve yorumlar dahil şekilde parayı dolap üzerinden vereceğim farklı yapabileceğim bir şey var mı?
Bildiğim kadarıyla yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri