PokemonTR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 693
Süper Lig tüm maçlar, Bundesliga, Fransa League1, Basketbol, Eğlence kanalları dolu paket ayda 79₺- Güzel kampanya son gün
Ekler
Son düzenleme:
yav ben sezonluk süperlige 2000 tl verdim tod seni varyaSüper Lig tüm maçlar, Bundesliga, Fransa League1, Basketbol, Eğlence kanalları dolu paket ayda 79₺- Güzel kampanya son gün
Hocam nasil aliyoruz bunu daha once uye olmadimSüper Lig tüm maçlar, Bundesliga, Fransa League1, Basketbol, Eğlence kanalları dolu paket ayda 79₺- Güzel kampanya son gün
20 ay falan alabiliyor muyuz yoksa tek aylık mı acaba buBugün mesaj geldi link çakma dedim, baktım ciddi ciddi tüm içerikleri 79₺'ye veriyor ve son günü, düşünen varsa kaçırmasın.
TOD'a giriş yapıp üye oluyorsun hocam, gerisi paketler kısmında adım adım yönlendiriyor seniHocam nasil aliyoruz bunu daha once uye olmadim
Aylık değil hocam, sezonluk paket bu... Totalde 948₺ 12 taksitle ayda 79₺ye tüm içerikleri alıyorsun20 ay falan alabiliyor muyuz yoksa tek aylık mı acaba bu
Ben hiç düşünmeden aldımKapsam mı ben de.
Sezonluk derken sezonun yarısı bitti sayılır 6 ay izleyip 12 ay mı ödüyoruz nasıl oluyor? Yeni sezonu üyelik bitene kadar izletmiyor mu?TOD'a giriş yapıp üye oluyorsun hocam, gerisi paketler kısmında adım adım yönlendiriyor seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aylık değil hocam, sezonluk paket bu... Totalde 948₺ 12 taksitle ayda 79₺ye tüm içerikleri alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben hiç düşünmeden aldım