🔥İndirim Redragon K683-WB| Manyetik Switch 0.1mm|Adjustable Trigger Point| 8khz | 2382 TL

<3 böyle klavyeleri yurtdışından değil de ülkemizde de rahatlıkla satın alabilsek ne güzel olurdu :) klavyeye bakmadan yazdığım halde türkçe q olmayan klavyeyi kullanmak istemiyorum.
Emeğinize sağlık.
Keycap'leri ve yazım dilini işletim sisteminden değiştirebilirsin.

@MuratTheFounderOfGariban hocam bu klavyeyi almayı düşünüyorum 44 dolara geliyor. başka önerin var mıdır ya da klavye nasıldır

@MuratTheFounderOfGariban hocam bu klavyeyi almayı düşünüyorum 44 dolara geliyor. başka önerin var mıdır ya da klavye nasıldır
iyidir hocam alınır beğendiyseniz.

Wooting 60he benzeri de yazılım desteği nasıldır bilemedim şimdi.

Bu rapid trigger teknolojisi benim tartarus proya da geldi de tabii ki manyetik Switch hassasiyetinde değil. Firmalar artık yeni gaming keypad üretmiyor nedense. Oysa ki klavyeden çok daha pratik ve ergonomik. Tartarus pro da güzel de tuşları aşırı ses çıkarıyor ve hissiyatı hiç güzel değil. Geliştirip piyasaya yenisini sürseler bari.

Türkçe Q klavye olsun membran klavye olsa bile kullanırım.

Klavyenin özellikleri ve tipi acayip iyiymiş de keşke tkl olsa hepsini kullandım yüzde 60 bazen yoruyor. En ideali tkl bence.

Türkçe Q klavye olsun membran klavye olsa bile kullanırım.
Çok şey kaybedersiniz ozaman hocam benden söylemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyenin özellikleri ve tipi acayip iyiymiş de keşke tkl olsa hepsini kullandım yüzde 60 bazen yoruyor. En ideali tkl bence.
Bu klavyenin özelliği manyetik switch olması sırf bu yüzden göz ardı edilebilir

Çok şey kaybedersiniz ozaman hocam benden söylemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu klavyenin özelliği manyetik switch olması sırf bu yüzden göz ardı edilebilir
Hocam alışamıyorum başka türlü klavye ye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,607
Üyeler
187,537