T H E D A R K
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Selam Minecraft'ı indiriyorum oyun tam ekran değil ama ayarlarda tam ekran seçili. F11 atıyorum bu sefer monitörün ekranı siyah oluyor.
çözünürlük monitörünüzün çözünürlüğünde mi?Selam Minecraft'ı indiriyorum oyun tam ekran değil ama ayarlarda tam ekran seçili. F11 atıyorum bu sefer monitörün ekranı siyah oluyor.
evet 1920x1080 deçözünürlük monitörünüzün çözünürlüğünde mi?
Roaming(aramaya %appdata% yazarak ulaşabilirsin) klasöründe .minecraft klasörü var oradan options dosyasını sildikten sonra tam ekrana ayarlamayı deneyebilir misin?evet 1920x1080 de
yok reis yine olmadıRoaming(aramaya %appdata% yazarak ulaşabilirsin) klasöründe .minecraft klasörü var oradan options dosyasını sildikten sonra tam ekrana ayarlamayı deneyebilir misin?
gerek kalmadı reis teşekkür ederim yinede çözümü iki kere alt tab yaparak buldumRoaming(aramaya %appdata% yazarak ulaşabilirsin) klasöründe .minecraft klasörü var oradan options dosyasını sildikten sonra tam ekrana ayarlamayı deneyebilir misin?
çözülmesine sevindim. Yine de ekran kartı sürücülerini güncellemeyi denemenizi tavsiye ederim son olarak.yok reis yine olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerek kalmadı reis teşekkür ederim yinede çözümü iki kere alt tab yaparak buldum