Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2 metre kabloyu ben ne yapacam aşırı uzun olurDandik Değil Ama Fiyatına Göre Baseus Hocam 2 Metre Birde .
2 metre kabloyu ben ne yapacam aşırı uzun olurDandik Değil Ama Fiyatına Göre Baseus Hocam 2 Metre Birde .
2 metreyi nereye dolayacaksın kral bende var ps4e bağlayıp koltuktan oynamak için aldım telefon için olmaz o işDandik Değil Ama Fiyatına Göre Baseus Hocam 2 Metre Birde .
Bu Kablo Derken Baseus Diyorsan Hayır , İki Markada Güzel Ürünler Çıkarıyor Fakat Şarj Kablosu Konusunda Bana Göre Baseus +1 Önde .Peki bu kablo dandikmi ?
Dandik değilse gerek yok reis kalsın bence bu daha mı iyi ?
Dandik değilse gerek yok reis kalsın bence bu daha mı iyi ?
Hocam İptal Edip Bunu Alın , Kısa Kablo Arıyorsanız .Dandik değilse gerek yok reis kalsın bence bu daha mı iyi ?
baseus ve ugreen ikiz kardeş gibi ikisi de harika markalar. arkadaşın attığı bu kablo hem daha kaliteli hem daha f/p kalıyor. imkan varsa mevcudu iptal edip bunu almak lazım.Hocam Ugreen Yine Kaliteli Marka Ama Baseus Varken Almazdım Ben .
Reis bu kablo yavaşlama yapmaz değilmi zaten benim telefon 25WDandik değil, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Anker şarj aleti, Syrox kablo kullanıyorum. Yeterli enerjiyi geçirsin kafi. Syrox markasını şarj aletinde kesinlikle önermem ancak kabloları gayet alınabilir durumda.
Para önemli değil reis kaliteli olsun yeter kalitelimi sen bana onu söyleKalitelide, daha ucuza aynı kalitede ürün alabilirdin.
bu marka bilindik mi ilk defa görüyorum ekranı olması hoşuma gitti
McDodo Güvenilir Ve Bilindik Marka Tercih Edilebilir .bu marka bilindik mi ilk defa görüyorum ekranı olması hoşuma gitti
Para önemli değil reis kaliteli olsun yeter kalitelimi sen bana onu söyle