Ne zaman evlenilmeli?

dinen eşin çocuk isterse hayır diyemezsin. baştan konuş, anlaş. o da anlatsın kendini anlaşın. evlenmenin yaşı yoktur bence. seviyorsan, maddi durumun yerindeyse evlenebilirsin.

dinen eşin çocuk isterse hayır diyemezsin. baştan konuş, anlaş. o da anlatsın kendini anlaşın. evlenmenin yaşı yoktur bence. seviyorsan, maddi durumun yerindeyse evlenebilirsin.
Dinde Kadın Çocuk İsterse Yapmak Zorundasın Diye Bir Ayet Mi Var Hocam

Ailenizin bulduğu insanlarla evlenme konusu nasıl kabul ediyorsunuz ki ben daha gencim senden bana sordular direkt reddettim bu çocuk işi değil, elinin altında sağlam birşeyler iyi bir gelecek ya en kötü kendi evine çıkma gibi durum yoksa asla evlenme, onu geçtim sevmediğim biriyle evlenmem şahsen.

1704492741722.png

Yaş 20, ailem evlendirmeyi düşünüyor. Ablamın arkadaşının kardeşi var, 19 yaşında. Temiz aile kızı gibi ve görüşmeyi düşünüyorum kabul ederse. Dini konulara dikkat ederim, dindar namuslu biriyle evlenmek isterim. Evlenirsem ilk 2-3 sene çocuk istemeyip, eşimle gezmek dolaşmak çocuksuz yaşamayı isterim. Sizce ne zaman evlenilmeli? Yeni evlenenler ne düşünüyor? Öneriniz nedir? İlk 3 sene çocuk istememe durumunu her insan olumlu karşılar mı?
Parayı bulup öyle evlenmeli

Doğru kişiyi bulduğuna inanıyorsan evlenmenin yaşı olmaz. Her insan yalı yüksek olduğu için olgun olmaz. Bazıları çok küçük yaşlarda hayatın gerçeklerine adapte olup kendilerini geliştirmiş olabiliyorlar.

Üniversiteye gittiniz mi?

beğendiğim yorum burda👆🏻

20 yaş erken vs deniyor da ben mesela evleneceğim kişinin başka erkeklerin hevesli bakışlarına başka erkeklerin güzel bile olsa duygularına maruz kalmış olmasını istemem ,

Ve aynı zamanda onun da beni başka kadınların duygularına maruz kalmamış olarak istemesini isterim ,bunu da ancak evliliğin sağladığını düşünüyorum bazen bir nişan yüzüğü bile onlarca kişiyi engelliyor

Bu şartlarda bence akıllıca düşünmeye başladıktan sonra ister 18 olur ister 20
Birbiri ile denk birbirini anlayabilecek sevebilecek olduktan sonra yaşın pek önemi kalmıyor hatta ne kadar erken evlenilirse o kadar gözü dışarda kalmaz çiftlerin ki ben istemem başkasına bakmış olsun ve onunla duygular yaşamış olsun bence o da istememeli beni öyle

Ancak burda denildiği gibi para vs de lazım onun için de bence hem devlet hem anne babaları genç evlenenleri desteklemeli ve erkenden sormalı
Genellikle paraları gitmesin diye anne babalar çocuğun kendi para kazanmasını bekliyor hatta hiç sormuyor bile evlenmek istediğin kimse var mı diye

Konuyu açan arkadaş bir yandan bu konuda nasipli demek ki giderleri sağlanacak

27 yasinda evlenip 32 yasinda çocuk düşünmek daha mantıklı geliyor

Geri