tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Bu telefon alınır mı?
casper alma seneye çöpe basket atmaya çalışırsın telefonla.Bu telefon alınır mı?
hocam babama alıcaz. 1500-1700 TL arası. Daha çıkamam maalesef yanında bana mouse'da alabiliriz çünkü.Bütçen ne başka telefo önerelim
Direk casper almamanı öneririm general mobile, huawei bu gibi markaların da o fiyata çok güzel ürünleri varBu telefon alınır mı?
Y6 2019 bak istersen memnunuz gayethocam babama alıcaz. 1500-1700 TL arası. Daha çıkamam maalesef yanında bana mouse'da alabiliriz çünkü.
General mobile'e de kötü diyorlar.Direk casper almamanı öneririm general mobile, huawei bu gibi markaların da o fiyata çok güzel ürünleri var
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/meizu-x8.htmlhocam babama alıcaz. 1500-1700 TL arası. Daha çıkamam maalesef yanında bana mouse'da alabiliriz çünkü.
bu mu hocam?Y6 2019 bak istersen memnunuz gayet
Y6 2019 bak istersen memnunuz gayet
peki Y6 2019'mu ? bu mu?https://www.epey.com/akilli-telefonlar/meizu-x8.html pişman olmazsınız
Evet o mavisi var 32 gb bi ön bi arka kamera çentiği güzel zamanıyla 1300 tl`ye aldık hala kullanıyorum hoş telefon donma kasma yapmaz baban kullancaksa memnun kalır böyle 4-5 sene kullanırr bide şarjı iyi burda Huawei`den bahsediyoruz sonuçtabu mu hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Huawei Y6 2019 Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Huawei Y6 2019 Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
peki Y6 2019'mu ? bu mu?
kesinlikle X8bu mu hocam?
Huawei Y6 2019 Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Huawei Y6 2019 Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
peki Y6 2019'mu ? bu mu?
2 yıl dayanmaz o telefonEvet o mavisi var 32 gb bi ön bi arka kamera çentiği güzel zamanıyla 1300 TL`ye aldık hala kullanıyorum hoş telefon donma kasma yapmaz baban kullancaksa memnun kalır böyle 4-5 sene kullanırr
peki saolun hocam ama az önce biri meizu x8 önerdi. Bu mu? Meizu x8 mi daha iyi olur?Evet o mavisi var 32 gb bi ön bi arka kamera çentiği güzel zamanıyla 1300 TL`ye aldık hala kullanıyorum hoş telefon donma kasma yapmaz baban kullancaksa memnun kalır böyle 4-5 sene kullanırr
Ben kullanıyorum 1.5 yıl oldu bir çok oyun indirdim yeni yeni hafif kasmaya başladı o kadar başka hiçbirşeyi kötü değil o insanlar kullanmadan kulaktan dolma bilgileri insanlara anlatıp markanın adını kötüye çıkarıyorlar (GM8)General mobile'e de kötü diyorlar.