USB'ye Windows Sergei Kurmak istiyorum

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,214
Kendime formatlık vb usb hazırlamak istiyorum windows sergei çok mantıklı geldi oraya bütün isoları yükleyebiliyoruz galiba ve programlarda var yapması zor mu?
@MuratTheFounderOfGariban

Ne sergisi onu anlamadım normal USB hazırlıyorsun işte 😃

@HacıSOFU
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sergi değil abi Sergei :D Sürüm o

Unuttum vallaha kusura bakma artık :D
Hayır öyle değil 🤣🤣
Cevap yazilinca beni de etiketle, merak ettim nasıl kuruluyor 🤣

Öyle bir sürüm ilk defa duydum bu kadar yıldır PC ile uğraşıyorum
Aşırı yararlı bir şey sende araştır bence abi bir windows kuruyorsun usb ye her pc de açıyorsun istersen içerisine 10 tane iso kur sonra uygulamalar kur aşırı iyi

Son çare murat abi kaldı belki o bilir diyede kimse bilmiyor gibi en sonunda ben yüklücem birini virüs yicem diye korkuyorum

Aşırı yararlı bir şey sende araştır bence abi bir windows kuruyorsun usb ye her pc de açıyorsun istersen içerisine 10 tane iso kur sonra uygulamalar kur aşırı iyi

Son çare murat abi kaldı belki o bilir diyede kimse bilmiyor gibi en sonunda ben yüklücem birini virüs yicem diye korkuyorum
Yok ben öyle karmaşıklık sevmiyorum zaten kendim driver uygulamaları yapıyorum sağlıklı bişey olacağını sanmıyorum

Yok ben öyle karmaşıklık sevmiyorum zaten kendim driver uygulamaları yapıyorum sağlıklı bişey olacağını sanmıyorum
Tam öyle değil aslında driver kurmak için değil mesela bir bilgisayara Windows kurmak istemiyorsun ama o bilgisayarda birşeye bakman lazım veya şifresini kırman lazım kolayca kırabiliyorsun ama benim için en önemlisi Tek USB'ye Windows7 Windows 8 Windows 10 hepsinin isonunu kuruyorsun hangisini seçersen onu yüklüyotr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,667
Üyeler
195,111
Son üye
NotMasterBedo
Geri