Neo Forza Ram Alınır Mı

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
İnternete baktığımda çok olumsuz yorum görmedim. Adata Xpg Gammix D30 Ram de var aklımda hangisini tercih etmeliyim? Bu arada anakartım Asrock b450 pro4. İki ram ile de uyumlu mudur anakart?

Fiyat/Performans oldukları için alınır. Zaten biraz üst bir modelse çipi çok kötü değildir. Anakarta da uyumlu bu arada.

İnternete baktığımda çok olumsuz yorum görmedim. Adata Xpg Gammix D30 Ram de var aklımda hangisini tercih etmeliyim? Bu arada anakartım Asrock b450 pro4. İki ram ile de uyumlu mudur anakart?
Ramler DDR4 uyumludur D30 3200 mhz seçenekli olanınını al

Alınır. Anakartınız uyumlu.

Alınır.

Örnek olarak göstereceğim yok ama bir tanesinde Micron B-die vardı işte :D.
Yok yani Micron B Die neden kötü? Yüksek frekanslara düşük CL degerinde mi çıkamiyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek olarak göstereceğim yok ama bir tanesinde Micron B-die vardı işte :D.
Bir de bu ramlerin çiplerine Thaiphoon disinda nerden bakabilirim.

Yok yani Micron B Die neden kötü? Yüksek frekanslara düşük CL degerinde mi çıkamiyor yani.
O Samsung B-die hocam, Micron B-die cidden çok kötü. Gecikme değeri çok yüksek oluyor.

Bir de bu ramlerin çiplerine Thaiphoon disinda nerden bakabilirim.
Valla onun da tam bir yöntemi yok. Ben ürün kodunu yazıp Reddit'te aratıyorum, anca o şekilde buluyorum.

O Samsung B-die hocam, Micron B-die cidden çok kötü. Gecikme değeri çok yüksek oluyor.

Valla onun da tam bir yöntemi yok. Ben ürün kodunu yazıp Reddit'te aratıyorum, anca o şekilde buluyorum.
Anladım zaten Micron B Die mı çıkamıyor diye sormuştum saolun.

O zaman neo forza 3600 mhz ramleri alıyorum.

Neo forza mı Xpg mi?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma