Ramler DDR4 uyumludur D30 3200 mhz seçenekli olanınını alİnternete baktığımda çok olumsuz yorum görmedim. Adata Xpg Gammix D30 Ram de var aklımda hangisini tercih etmeliyim? Bu arada anakartım Asrock b450 pro4. İki ram ile de uyumlu mudur anakart?
Micron B-die'lı olan var, o çok kötü meselaZaten 3 çip üreticisi var. Hangisi daha ucuzsa o.
Misal?Micron B-die'lı olan var, o çok kötü mesela. Onu demeye çalıştım ben bu arada.
Örnek olarak göstereceğim yok ama bir tanesinde Micron B-die vardı işteMisal?![]()
Yok yani Micron B Die neden kötü? Yüksek frekanslara düşük CL degerinde mi çıkamiyor yani.Örnek olarak göstereceğim yok ama bir tanesinde Micron B-die vardı işte.
Bir de bu ramlerin çiplerine Thaiphoon disinda nerden bakabilirim.Örnek olarak göstereceğim yok ama bir tanesinde Micron B-die vardı işte.
O Samsung B-die hocam, Micron B-die cidden çok kötü. Gecikme değeri çok yüksek oluyor.Yok yani Micron B Die neden kötü? Yüksek frekanslara düşük CL degerinde mi çıkamiyor yani.
Valla onun da tam bir yöntemi yok. Ben ürün kodunu yazıp Reddit'te aratıyorum, anca o şekilde buluyorum.Bir de bu ramlerin çiplerine Thaiphoon disinda nerden bakabilirim.
Anladım zaten Micron B Die mı çıkamıyor diye sormuştum saolun.O Samsung B-die hocam, Micron B-die cidden çok kötü. Gecikme değeri çok yüksek oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla onun da tam bir yöntemi yok. Ben ürün kodunu yazıp Reddit'te aratıyorum, anca o şekilde buluyorum.