800 tl klavye

Kardeş kalitesiz mala 300 400 TL verip 2 yılda kırılicağına kaliteli mala 1 kere veririm en az 8 yıl kullanırım yada satarım kalitesiz klavyelerde yay sesi olur yavaş yazarlar sıkıntısı çok olur
gamepowerın klavyeleri kaliteli kardesim 1 yıldır calypso kulanıyorum bir kere bile uzmedi metal kasa icindekileri biliyoruz outemu switch aynı seyler alman markası switch koyunca biseymi degisiyo ?

Kardeş kalitesiz mala 300 400 TL verip 2 yılda kırılicağına kaliteli mala 1 kere veririm en az 8 yıl kullanırım yada satarım kalitesiz klavyelerde yay sesi olur yavaş yazarlar sıkıntısı çok olur
8 yıl kullanacağına eminsen eğer al ama şuan atıyorum saber alırsın 2 sene sonra güzel bir klavye çıkar onu alırsın vesaire sonuçta hepsi aynı işi görüyor zenginsen eğer bir şey diyemem.

gamepowerın klavyeleri kaliteli kardesim 1 yıldır calypso kulanıyorum bir kere bile uzmedi metal kasa icindekileri biliyoruz outemu switch aynı seyler alman markası switch koyunca biseymi degisiyo ?
Evet değişiyor outemu ile cherry mx red arasında dağlar kadar fark var

aralarında daglar kadar fark olmasi bisey degistirmez
Katılıyorum istesem yemin ederim apex7 de alırdım ama hepsi aynı işi görüyor yani bir artısı dahi yok benim gözümde he adam illa ben pahalı kullanıcam vesaire derse alabilir sadece öneri yaptık karar onun

hyperx alloy origins özel switche saahip al kafan rahat olsun yazilimi falanda efso

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,418
Üyeler
198,966
Son üye
Ktmduke_250

Geri