Ozan GÜNER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
Gayet güzel gider fiyatıyla birlikteŞimdilik sadece ekran kartı aldım ( MSI rx 5600xt gaming x) bu görseldeki ram bu ekran kartıyla nasıl gider
Not : Büyük ihtimalle anakart Asus b450 s2h olucak
Şuan 950 TL bakalım kaca İncek markasını falan bilmiyorum bu ram uzmez demiGayet güzel gider fiyatıyla birlikte
offf heyecanlandimmmŞimdilik sadece ekran kartı aldım ( MSI rx 5600xt gaming x) bu görseldeki ram bu ekran kartıyla nasıl gider
Not : Büyük ihtimalle anakart Asus b450 s2h olucak
hocam aynısı var 16gb uzmez bende alicam 32gb yukseltcem allahın izniyleŞuan 950 TL bakalım kaca İncek markasını falan bilmiyorum bu ram uzmez demi
Noldu reisofff heyecanlandimmm
Ozaman gönül rahatlığıyla alıyorum hocamhocam aynısı var 16gb uzmez bende alicam 32gb yukseltcem allahın izniyle
alabilirsiniz ben 2 tane 16gb alcam bi tanede kuzenimeNoldu reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ozaman gönül rahatlığıyla alıyorum hocam
Fiyatı kaça düşer acabaalabilirsiniz ben 2 tane 16gb alcam bi tanede kuzenime![]()
16gb 900 TL'ye fln aldigimi hatirliyorum n11 den 800 700 TL'ye duserse kacırmamFiyatı kaça düşer acaba![]()
Performansı nasıl16gb 900 TL'ye fln aldigimi hatirliyorum n11 den 800 700 TL'ye duserse kacırmam
mevnunum gayet iyiPerformansı nasıl
Hocam şuna bi ürün daha geldi Corsair 3600mhz oda aynı fiyat bu ışıklı misikli olan 3200 napsakmevnunum gayet iyi