ZodiacArs01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 554
Güzel ve görsel açıdan hoş duran mekanik klavyelere uyumlu tuş takımlarını nereden bulabilirim?
Cok iyimis teşekkür ederim
Çok sade. Bu renge benzer tuş takimim var daha desen vs olan bir şey istiyorum. Teşekkür ederim yine de
Çok iyimis bu da. Çok teşekkür ederim. Bu tuş takımı ışık geciriyor mu? Alt tarafı saydam galiba.
Evet Pudding keycaps bunlar.Çok iyimis bu da. Çok teşekkür ederim. Bu tuş takımı ışık geciriyor mu? Alt tarafı saydam galiba.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Evet Pudding keycaps bunlar.
aynısını atmıştımÇok iyimis bu da. Çok teşekkür ederim. Bu tuş takımı ışık geciriyor mu? Alt tarafı saydam galiba.
abi ilk resimde küçük shift tuşu var olarak gözüküyor fakatEvet Pudding keycaps bunlar.
Yedekleri de geliyor diye biliyorum aşağıda var zatenaynısını atmıştım![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abi ilk resimde küçük shift tuşu var olarak gözüküyor fakatAlıntıyı görüntüleburda gozukmuyor iskandinav düzeni klavyeye olur diye biliyorum ama bir sorun çıkmaz değil mi
bende öyle biliyorum burda ki küçük shiftten bahsedıyorum+ olarak büyük enterli keycapsi yok nasıl olucakYedekleri de geliyor diye biliyorum aşağıda var zaten
Büyük enter hiçbirinde yok ki neredeyse. TR ya da İskandinav layout olması lazım büyük enter için.bende öyle biliyorum burda ki küçük shiftten bahsedıyorum+ olarak büyük enterli keycapsi yok nasıl olucakvallahi çok zor böyle keycaps bulmak hem büyük enter hem küçük shift
büyük enterli klavye aldığıma biraz pişman oldum gibi.Büyük enter hiçbirinde yok ki neredeyse. TR ya da İskandinav layout olması lazım büyük enter için.