Yardım Bu ram nasıldır ? Alınır mı

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Laptopta ram yükseltmesi yapacağım. Bu modeli düşünüyorum. Fiyatı uygun. 2 adet alıcam. Sizce alınır mı? Bu arada 2 adet 5200 mhz yapınca toplam 10400 mhz mi oluyor? Öyleyse bu fazla. Laptop 5600 mhz destekliyor
O tek ramdaki MHz değeri toplamicaksın. Team elite öyle kötü bir marka değil alınır. Fiyat konusunda bişey diyemem bilmiyorum.

Çift alınca nasıl oluyor
Dostum konu troll felanmı bilgisayar hakkında baya konuşmuşsun eski konularında ama ram MHz değerini topluyorsun. Hayır bide kendi bildiğimi unuttum öyle bi yanıt verdin ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide sonradan konu içeriğini niye değiştirdin ki?

Dostum konu troll felanmı bilgisayar hakkında baya konuşmuşsun eski konularında ama ram MHz değerini topluyorsun. Hayır bide kendi bildiğimi unuttum öyle bi yanıt verdin ki.
Knk trol falan değil. Bildiğim şeyler var bilmediğim şeyler var. Geçen bi konuda cpu z den görsel attım . 2800 mhz yazıyordu. Çift ram olduğu için onu toplayacaksın dediler. Ben öyle bir şey duymamıştım şimdiye kadar. Böyle basit görünen bazı konularda bilgim yok. Mac kullanıyordum Windows a döndüm bir kaç yıl sonra. Onunda etkisi var. Bir şeyler biliyorum ama her şeyi de bilmiyorum. Bende sıradan bir insanım

Knk trol falan değil. Bildiğim şeyler var bilmediğim şeyler var. Geçen bi konuda cpu z den görsel attım . 2800 mhz yazıyordu. Çift ram olduğu için onu toplayacaksın dediler. Ben öyle bir şey duymamıştım şimdiye kadar. Böyle basit görünen bazı konularda bilgim yok. Mac kullanıyordum Windows a döndüm bir kaç yıl sonra. Onunda etkisi var. Bir şeyler biliyorum ama her şeyi de bilmiyorum. Bende sıradan bir insanım
Toplicaksın kim demiş yaw. Biraz ilginç olmuş toplamican ram 5200mhz ise sıkıntı yok aşmaz anakartın Max desteğini

Bide sonradan konu içeriğini niye değiştirdin ki?
Yanlış olabilir diye. Zaten onun hakkında yardımcı olurlar

Toplicaksın kim demiş yaw. Biraz ilginç olmuş toplamican ram 5200mhz ise sıkıntı yok aşmaz anakartın Max desteğini

Yanlış olabilir diye. Zaten onun hakkında yardımcı olurlar

Yok kral böyle bişey o sorunun çözümüde şey herlarde biosa gir ram ayarlarında varsayılandan profil1 çek Ramın Max hızına geçer MHz.

Cpu z de yazanın 2 katı anlamında demişler. Cpu z de hep yarısı yazıyor herhalde. Neyse mesele ram marka modeli. Bu model 3200 e geliyor. Crucial ın 5600 mhz modeli amazonda 4100₺. Crucial a 900 ₺ fazla verilir mi

Cpu z de yazanın 2 katı anlamında demişler. Cpu z de hep yarısı yazıyor herhalde. Neyse mesele ram marka modeli. Bu model 3200 e geliyor. Crucial ın 5600 mhz modeli amazonda 4100₺. Crucial a 900 ₺ fazla verilir mi
Çok bı fark olacağını sanmıyorum ama sana kalmış gene ben olsam 900 eklerdim iyi bişey alıyorsun bare tam al.

Çok bı fark olacağını sanmıyorum ama sana kalmış gene ben olsam 900 eklerdim iyi bişey alıyorsun bare tam al.
Crucial iyi mi yani. Sistemlerde görüyorum ama markayı pek bilmiyorum. İyiyse alırım

CL değeri 42 de, daha düşükl bir ram bulunursa daha iyi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,235,631
Üyeler
201,802
Son üye
Guoppys
Geri