❌İndirim Bitti! 🔥🔥 90X KTT KANG WHITE SWITCH 340TL 🔥🔥

Anladım ,sadece markaya ekstra ücret ödemiyoruz ozman ,bunlar yağlanmış mı ona dair de bilgi göremedim
Evet v3ler factory lubed geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlarda da lubelu olduğu yazıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Anladım ,sadece markaya ekstra ücret ödemiyoruz ozman ,bunlar yağlanmış mı ona dair de bilgi göremedim
Buna en basit örneği şöyle vereyim;
1704868879309.png

1704868892277.png

Aynı klavye bir yerde epomaker th80x diye farklı bir yerde dukharo vn80 pro diye lanse ediliyor.

Beleş valla çökülür.

Arkadaşlar key caps almayı düşünüyorum ona göre klavye önerir misiniz %60 olursa iyi olur

Hocam bu ürünlerin aynısının geleceğine ve orijinal olacağına nasıl güveniyorsunuz?

Artı olarak bu switchleri alsak, yanına ortalama ne kadar masraf yapıp custom bir klavye toplayabiliriz?

Son düzenleme:
Hocam bu ürünlerin aynısının geleceğine ve orijinal olacağına nasıl güveniyorsunuz?

Artı olarak bu switchleri alsak, yanına ortalama ne kadar masraf yapıp custom bir klavye toplayabiliriz?
Yorumları çok fazla ve çok güzel, bu şekilde yaptığım hiç bir alışveriş beni üzmedi.
Aklınızdaki bütçe ve boy nedir ona göre bir plan yapabiliriz.

Yorumları çok fazla ve çok güzel, bu şekilde yaptığım hiç bir alışveriş beni üzmedi.
Aklınızdaki bütçe ve boy nedir ona göre bir plan yapabiliriz.
Hocam akkoyu almıştım daha yeni, biraz meraktan biraz da çok tutmazsa belki alırım diye sordum. %75-80(tkl) boyutlarında kablosuz bir klavye ortalama ne kadar olur sizce? Knob vs opsiyonel siz kafanızdan yazın 300 400 aşağı yukarı oynar onlar.

@freygasm hocam eyosoo z11 var huano red switcli alınır mı? bu switchler
Hocam bu paraya iskender zor yeniyo normal fiyatının %60-70altında. Yedek olarak bile alınır.

Hocam akkoyu almıştım daha yeni, biraz meraktan biraz da çok tutmazsa belki alırım diye sordum. %75-80(tkl) boyutlarında kablosuz bir klavye ortalama ne kadar olur sizce? Knob vs opsiyonel siz kafanızdan yazın 300 400 aşağı yukarı oynar onlar.
Aluminyum kasa+kablolu en fp kasa leobog hi75 1950tlye geliyor. Kablosuz ve daha kaliteli bir alu isterseniz 3700e geliyor. Hatta iyisi mi şöyle yapayım burada öneriler eklemiştim;
En aşağıdan bakabilirsin hocam. Düşük bütçeden ziyade kalite ve fiyat oranına göre öneriler sundum.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri